Розглянуто Сергій Шмигельський/СБУ

Володимир Вінчестер

[06] Подільський Край
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
540
Реакції
756
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Володимир Вінчестер
2. Нікнейм порушника: Сергій Шмигельський
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Я рухався по дорозі. Вікна мого автомобіля були зачинені. Жодних вимог зупинитися через мегафон не надходило. Я не становив загрози для співробітника або інших громадян. Незважаючи на це, співробітник застосував вогнепальну зброю по моєму автомобілю, чим порушив правила державних організацій та правила UKRAINE GTA.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): click
6. Дата порушення: 19.02.2026

Вова Нолан

Якби в мене були козаки — я б завоював увесь світ
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
178
Реакції
216
Бали
88
Вітаю. Відсутня повна RP ситуація.

Володимир Вінчестер

[06] Подільський Край
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
540
Реакції
756
Бали
153
Вітаю. Відсутня повна RP ситуація.
У цій ситуації все зрозуміло: якщо ваш співробітник не може надати законні вимоги, потрібно зробити висновки щодо того, чи потрібен такий працівник у СБУ.
Якщо співробітник не вміє користуватися мегафоном…
Я почав запис фрапсом, як тільки зміг: 1:18 хвилин достатньо для розгляду цієї ситуації. Якщо ваш співробітник якимось дивом надасть докази того, що він надавав законні вимоги цікаво буде їх побачити.
Нехай ці докази надасть у скарзі.
Ваш співробітник не надав законних вимог, які потрібно повідомляти через мегафон, якщо я перебуваю в автомобілі.

Вова Нолан

Якби в мене були козаки — я б завоював увесь світ
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
178
Реакції
216
Бали
88
У цій ситуації все зрозуміло: якщо ваш співробітник не може надати законні вимоги, потрібно зробити висновки щодо того, чи потрібен такий працівник у СБУ.
Якщо співробітник не вміє користуватися мегафоном…
Я почав запис фрапсом, як тільки зміг: 1:18 хвилин достатньо для розгляду цієї ситуації. Якщо ваш співробітник якимось дивом надасть докази того, що він надавав законні вимоги цікаво буде їх побачити.
Нехай ці докази надасть у скарзі.
Ваш співробітник не надав законних вимог, які потрібно повідомляти через мегафон, якщо я перебуваю в автомобілі.
Мені потрібно бачити все і повністю, щоб робити висновки

Володимир Вінчестер

[06] Подільський Край
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
540
Реакції
756
Бали
153
Мені потрібно бачити все і повністю, щоб робити висновки
Кожен співробітник НПУ/СБУ повинен мати докази для здійснення арешту. У чому проблема їх надати?
Я не розумію, чому ви у скарзі пишете, що ситуація неповна, але не можете надати докази зі своєї сторони. У чому проблема?

Владислав Дилер

06 | Подільський Край
Старший Адміністратор
Реєстрування
22 Сер 2023
Дописи
133
Реакції
91
Бали
73
Бажаю здоров'я
На даний момент повної ситуації не має за чого це все почалось, но робимо висновки з того що є:

Співробітник СБУ Сергій Шмигельський отримає покарання у вигляді догани, та розмову з лідером за певні порушення
Розглянуто

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі