Розглянуто Сергій Шмигельський/СБУ

Володимир Вінчестер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
533
Реакції
740
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Володимир Вінчестер
2. Нікнейм порушника: Сергій Шмигельський
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Я рухався по дорозі. Вікна мого автомобіля були зачинені. Жодних вимог зупинитися через мегафон не надходило. Я не становив загрози для співробітника або інших громадян. Незважаючи на це, співробітник застосував вогнепальну зброю по моєму автомобілю, чим порушив правила державних організацій та правила UKRAINE GTA.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): click
6. Дата порушення: 19.02.2026

Вова Нолан

Якби в мене були козаки — я б завоював увесь світ
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
181
Реакції
231
Бали
88
Вітаю. Відсутня повна RP ситуація.

Володимир Вінчестер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
533
Реакції
740
Бали
153
Вітаю. Відсутня повна RP ситуація.
У цій ситуації все зрозуміло: якщо ваш співробітник не може надати законні вимоги, потрібно зробити висновки щодо того, чи потрібен такий працівник у СБУ.
Якщо співробітник не вміє користуватися мегафоном…
Я почав запис фрапсом, як тільки зміг: 1:18 хвилин достатньо для розгляду цієї ситуації. Якщо ваш співробітник якимось дивом надасть докази того, що він надавав законні вимоги цікаво буде їх побачити.
Нехай ці докази надасть у скарзі.
Ваш співробітник не надав законних вимог, які потрібно повідомляти через мегафон, якщо я перебуваю в автомобілі.

Вова Нолан

Якби в мене були козаки — я б завоював увесь світ
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
181
Реакції
231
Бали
88
У цій ситуації все зрозуміло: якщо ваш співробітник не може надати законні вимоги, потрібно зробити висновки щодо того, чи потрібен такий працівник у СБУ.
Якщо співробітник не вміє користуватися мегафоном…
Я почав запис фрапсом, як тільки зміг: 1:18 хвилин достатньо для розгляду цієї ситуації. Якщо ваш співробітник якимось дивом надасть докази того, що він надавав законні вимоги цікаво буде їх побачити.
Нехай ці докази надасть у скарзі.
Ваш співробітник не надав законних вимог, які потрібно повідомляти через мегафон, якщо я перебуваю в автомобілі.
Мені потрібно бачити все і повністю, щоб робити висновки

Володимир Вінчестер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
533
Реакції
740
Бали
153
Мені потрібно бачити все і повністю, щоб робити висновки
Кожен співробітник НПУ/СБУ повинен мати докази для здійснення арешту. У чому проблема їх надати?
Я не розумію, чому ви у скарзі пишете, що ситуація неповна, але не можете надати докази зі своєї сторони. У чому проблема?

Владислав Дилер

06 | Подільський Край
Реєстрування
22 Сер 2023
Дописи
142
Реакції
94
Бали
73
Бажаю здоров'я
На даний момент повної ситуації не має за чого це все почалось, но робимо висновки з того що є:

Співробітник СБУ Сергій Шмигельський отримає покарання у вигляді догани, та розмову з лідером за певні порушення
Розглянуто

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі