В очікуванні Система СБУ

Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
42
Реакції
33
Бали
21
Вітаю шановні гравці та розробники проекту Ukraine GTA!

Беручи до уваги те, що мапа стала дуже й дуже велика, орієнтуванням стало займатись практично неможливо, зробіть будь-ласка, може, якийсь бортовий комп'ютер в автомобілі, який би показував місце розташування злочинця... Також хочу наголосити на тому, що б у працівників СБУ були ключі від кпз, мегафон, на автомобілі спец. сигнали... Останнім, хочу підняти тему одягу СБУ, на шикуванні це виглядає як цирк, всі працівники СБУ, але в строю по скінам НПУ, ДКВС, ЗСУ і тд... додайте, може, просто команду для того, щоб можно було переодягнутись у іншу фракцію, а стару або оновленну форму поверніть, можливість самостійно вибрати форму. Також було б не погано команду для проникнення у будинок гравця.

Дякую!

Останнє редагування:

Макс Уотсонн

Баба Наталя
Реєстрування
25 Сер 2023
Дописи
23
Реакції
3
Бали
11
Підтримую

Східна Україна| 03
Капітан Служби безпеки України м.Києва [2023/12/25]-[xxxx.xxxx.xxx]
Капітан поліції м.Харків [2023/11/14] - [18/12/2023]
Деректор Департаменту Внутрішньої Безпеки | [26/11/2023] - [2023/2/12]
Заст.Керівника Департаменту Внутрішньої Безпеки| Національна Поліція України м.Харків [06.09.2023][26.09.2023]|

Південна Україна| 05

Старшина Зброїних Сил України [2023/11/02]-[30/11/2023]

Останнє редагування:
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
42
Реакції
33
Бали
21
1703623753967.png
не забувайте натискатина стрілочку вверх...

Ніколь Керрі

03 | Східна Україна
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
56
Реакції
32
Бали
23

Беручи до уваги те, що мапа стала дуже й дуже велика, орієнтуванням стало займатись практично неможливо, зробіть будь-ласка, може, якийсь бортовий комп'ютер в автомобілі, який би показував місце розташування злочинця... Також хочу наголосити на тому, що б у працівників СБУ були ключі від кпз, мегафон, на автомобілі спец. сигнали... Останнім, хочу підняти тему одягу СБУ, на шикуванні це виглядає як цирк, всі працівники СБУ, але в строю по скінам НПУ, ДКВС, ЗСУ і тд... додайте, може, просто команду для того, щоб можно було переодягнутись у іншу фракцію, а стару або оновленну форму поверніть, можливість самостійно вибрати форму. Також було б не погано команду для проникнення у будинок гравця.

Дякую!
++++

Деніс Котик

ГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
1,013
Реакції
655
Бали
253
+ зробіть ще жовту зону перед ВЧ та пребирить можливість лазити через паркан

Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
7
Реакції
10
Бали
6

Дякую!
Підтримую

Адам Міцкевич

Заступник НПУ
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
404
Реакції
409
Бали
123
З формою та спец сигнали в СБУ це точно, треба щось вирішувати,бо робити будь яку діяльність наразі дуже важко

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі