В очікуванні Система СБУ

Егор Прочаев

Шановний гравець
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
62
Реакції
44
Бали
21
Вітаю шановні гравці та розробники проекту Ukraine GTA!

Беручи до уваги те, що мапа стала дуже й дуже велика, орієнтуванням стало займатись практично неможливо, зробіть будь-ласка, може, якийсь бортовий комп'ютер в автомобілі, який би показував місце розташування злочинця... Також хочу наголосити на тому, що б у працівників СБУ були ключі від кпз, мегафон, на автомобілі спец. сигнали... Останнім, хочу підняти тему одягу СБУ, на шикуванні це виглядає як цирк, всі працівники СБУ, але в строю по скінам НПУ, ДКВС, ЗСУ і тд... додайте, може, просто команду для того, щоб можно було переодягнутись у іншу фракцію, а стару або оновленну форму поверніть, можливість самостійно вибрати форму. Також було б не погано команду для проникнення у будинок гравця.

Дякую!

Останнє редагування:

Макс Уотсонн

Баба Наталя
Реєстрування
25 Сер 2023
Дописи
26
Реакції
3
Бали
11
Підтримую

Східна Україна| 03
Капітан Служби безпеки України м.Києва [2023/12/25]-[xxxx.xxxx.xxx]
Капітан поліції м.Харків [2023/11/14] - [18/12/2023]
Деректор Департаменту Внутрішньої Безпеки | [26/11/2023] - [2023/2/12]
Заст.Керівника Департаменту Внутрішньої Безпеки| Національна Поліція України м.Харків [06.09.2023][26.09.2023]|

Південна Україна| 05

Старшина Зброїних Сил України [2023/11/02]-[30/11/2023]

Останнє редагування:

Єгор Шелбі ꑭ

Ветеран служби цивільного захисту І 04
Активний гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
913
Реакції
913
Бали
153

Егор Прочаев

Шановний гравець
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
62
Реакції
44
Бали
21
1703623753967.png
не забувайте натискатина стрілочку вверх...

Ніколь Керрі

03 | Східна Україна
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
57
Реакції
32
Бали
23

Беручи до уваги те, що мапа стала дуже й дуже велика, орієнтуванням стало займатись практично неможливо, зробіть будь-ласка, може, якийсь бортовий комп'ютер в автомобілі, який би показував місце розташування злочинця... Також хочу наголосити на тому, що б у працівників СБУ були ключі від кпз, мегафон, на автомобілі спец. сигнали... Останнім, хочу підняти тему одягу СБУ, на шикуванні це виглядає як цирк, всі працівники СБУ, але в строю по скінам НПУ, ДКВС, ЗСУ і тд... додайте, може, просто команду для того, щоб можно було переодягнутись у іншу фракцію, а стару або оновленну форму поверніть, можливість самостійно вибрати форму. Також було б не погано команду для проникнення у будинок гравця.

Дякую!
++++

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
857
Реакції
445
Бали
123
+ зробіть ще жовту зону перед ВЧ та пребирить можливість лазити через паркан

Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
9
Реакції
12
Бали
6

Дякую!
Підтримую

Адам Міцкевич

Тінь Сервера| Північна Україна
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
344
Реакції
387
Бали
123
З формою та спец сигнали в СБУ це точно, треба щось вирішувати,бо робити будь яку діяльність наразі дуже важко

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі