Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, Богдан Александровський, подаю цю скаргу на бездіяльність та халатність Віталія Ющика, лідера ВРУ, у зв'язку з серйозними порушеннями, які відбулися під його керівництвом. Його безвідповідальність і байдужість призвели до негативних наслідків не лише для мене особисто, але й для всієї організації.
Основні моменти скарги:
1. Ігнорування звернень:
Порушення внутрішніх регламентів:
Віталій Ющик зобов'язаний забезпечувати дотримання внутрішніх регламентів організації, однак його бездіяльність призвела до порушень, які мали місце з боку працівників СБУ. Вони проігнорували порядок і процедури, встановлені для роботи в межах нашої організації, та вчинили дії, які є порушенням їх службових обов'язків. Це може свідчити про відсутність контролю з боку Ющика.
Неадекватна реакція на порушення:
Коли працівники СБУ порушили закон, зокрема Закон України про СБУ (Стаття 5), Віталій Ющик не вживав жодних заходів для їх притягнення до відповідальності. В той час, коли я діяв відповідно до своїх обов'язків, затримуючи порушників, він залишався осторонь, не підтримуючи мої дії та не надаючи жодної допомоги.
Непрофесійність і халатність:
Як лідер, Віталій Ющик не демонструє необхідних якостей, які вимагаються для виконання цієї ролі. Його нерішучість та бездіяльність ставлять під загрозу не лише мою репутацію, а й загальний імідж організації. Наприклад, під час останньої ситуації з працівниками СБУ, він не вживав жодних заходів для роз'яснення їхньої поведінки, що підтверджує його халатність.
Відсутність комунікації:
Протягом усього цього часу, Віталій Ющик не попереджав мене про терміни зв'язку, що є не лише неетичним, але й свідчить про його невміння організувати комунікацію з підлеглими. Я, як його підлеглий, вважаю, що повинен бути поінформованим про важливі питання та мати можливість взаємодіяти з керівництвом у визначений час. Його безвідповідальність ставить мене у незручне становище, оскільки я не можу планувати свої справи без чіткої інформації.
Незаконне перебування працівників СБУ:
Працівники СБУ без відповідних дозволів і на теоретичних підставах проникли на територію НПУ Дніпро. Це не лише порушення внутрішніх процедур, але й загроза безпеці, оскільки відсутність належної перевірки їхніх документів може призвести до серйозних наслідків. Віталій Ющик, як керівник, повинен був негайно відреагувати на це порушення, але знову ж таки, не вжив жодних заходів.
Додаткові факти:
Впродовж кількох тижнів я намагався зв’язатися з Віталієм Ющиком з приводу критичних питань, які потребували термінового розгляду. Я надсилав йому декілька повідомнь та електронних листів, в яких викладав суть проблеми. Проте, попри те, що питання вимагало його термінової уваги, я не отримав жодної відповіді. Таке ставлення з боку лідера є абсолютно неприпустимим.
Відсутність належного контролю: Керуючи організацією, Віталій Ющик має здійснювати контроль за всіма діями своїх підлеглих. Однак, в даному випадку, працівники СБУ вчинили ряд порушень, і жодної реакції з боку Ющика не було. Це свідчить про те, що він не здатний забезпечити ефективну роботу своєї команди.
Бездіяльність Віталія Ющика також суперечить моральним нормам, адже він повинен бути прикладом для інших. Його відсутність у важливих питаннях створює враження, що він не дбає про справи організації та її учасників. Тиск з боку працівників СБУ: Я особисто відчув тиск з боку працівників СБУ, які, намагаючись уникнути відповідальності за свої дії, неодноразово зверталися до мене з погрозами. Віталій Ющик повинен був підтримати мене у цій ситуації, але замість цього залишив мене наодинці з проблемою.
Вимоги:
На основі вищевказаних фактів, я вимагаю: Провести внутрішнє розслідування діяльності Віталія Ющика та його бездіяльності у даній ситуації. Негайно вжити заходів щодо усунення його з посади через невиконання службових обов'язків.
Вжити відповідних санкцій щодо працівників СБУ, які вчинили порушення. Виплатити мені моральну компенсацію за завдані збитки та шкоду репутації. Зняти мене з чорного списку державних структур, що було накладено через неправомірні дії працівників СБУ.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.