Розглянуто Скарага на лідера ВРУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
19
Реакції
24
Бали
6

Нікнейм лідера/заступника: Віталій Ющик​

Особистий нікнейм: Богдан Александровський​

Суть скарги:​

Я, Богдан Александровський, подаю цю скаргу на бездіяльність та халатність Віталія Ющика, лідера ВРУ, у зв'язку з серйозними порушеннями, які відбулися під його керівництвом. Його безвідповідальність і байдужість призвели до негативних наслідків не лише для мене особисто, але й для всієї організації.​

Основні моменти скарги:​

• 1. Ігнорування звернень:​

1. Порушення внутрішніх регламентів:​

Віталій Ющик зобов'язаний забезпечувати дотримання внутрішніх регламентів організації, однак його бездіяльність призвела до порушень, які мали місце з боку працівників СБУ. Вони проігнорували порядок і процедури, встановлені для роботи в межах нашої організації, та вчинили дії, які є порушенням їх службових обов'язків. Це може свідчити про відсутність контролю з боку Ющика.
    1. Неадекватна реакція на порушення:​

Коли працівники СБУ порушили закон, зокрема Закон України про СБУ (Стаття 5), Віталій Ющик не вживав жодних заходів для їх притягнення до відповідальності. В той час, коли я діяв відповідно до своїх обов'язків, затримуючи порушників, він залишався осторонь, не підтримуючи мої дії та не надаючи жодної допомоги.
    1. Непрофесійність і халатність:​

Як лідер, Віталій Ющик не демонструє необхідних якостей, які вимагаються для виконання цієї ролі. Його нерішучість та бездіяльність ставлять під загрозу не лише мою репутацію, а й загальний імідж організації. Наприклад, під час останньої ситуації з працівниками СБУ, він не вживав жодних заходів для роз'яснення їхньої поведінки, що підтверджує його халатність.
    1. Відсутність комунікації:​

Протягом усього цього часу, Віталій Ющик не попереджав мене про терміни зв'язку, що є не лише неетичним, але й свідчить про його невміння організувати комунікацію з підлеглими. Я, як його підлеглий, вважаю, що повинен бути поінформованим про важливі питання та мати можливість взаємодіяти з керівництвом у визначений час. Його безвідповідальність ставить мене у незручне становище, оскільки я не можу планувати свої справи без чіткої інформації.
    1. Незаконне перебування працівників СБУ:​

Працівники СБУ без відповідних дозволів і на теоретичних підставах проникли на територію НПУ Дніпро. Це не лише порушення внутрішніх процедур, але й загроза безпеці, оскільки відсутність належної перевірки їхніх документів може призвести до серйозних наслідків. Віталій Ющик, як керівник, повинен був негайно відреагувати на це порушення, але знову ж таки, не вжив жодних заходів.

Додаткові факти:​

Впродовж кількох тижнів я намагався зв’язатися з Віталієм Ющиком з приводу критичних питань, які потребували термінового розгляду. Я надсилав йому декілька повідомнь та електронних листів, в яких викладав суть проблеми. Проте, попри те, що питання вимагало його термінової уваги, я не отримав жодної відповіді. Таке ставлення з боку лідера є абсолютно неприпустимим.

• Відсутність належного контролю: Керуючи організацією, Віталій Ющик має здійснювати контроль за всіма діями своїх підлеглих. Однак, в даному випадку, працівники СБУ вчинили ряд порушень, і жодної реакції з боку Ющика не було. Це свідчить про те, що він не здатний забезпечити ефективну роботу своєї команди.

• Бездіяльність Віталія Ющика також суперечить моральним нормам, адже він повинен бути прикладом для інших. Його відсутність у важливих питаннях створює враження, що він не дбає про справи організації та її учасників. Тиск з боку працівників СБУ: Я особисто відчув тиск з боку працівників СБУ, які, намагаючись уникнути відповідальності за свої дії, неодноразово зверталися до мене з погрозами. Віталій Ющик повинен був підтримати мене у цій ситуації, але замість цього залишив мене наодинці з проблемою.

• Вимоги:​

• На основі вищевказаних фактів, я вимагаю: Провести внутрішнє розслідування діяльності Віталія Ющика та його бездіяльності у даній ситуації. Негайно вжити заходів щодо усунення його з посади через невиконання службових обов'язків.

Вжити відповідних санкцій щодо працівників СБУ, які вчинили порушення. Виплатити мені моральну компенсацію за завдані збитки та шкоду репутації. Зняти мене з чорного списку державних структур, що було накладено через неправомірні дії працівників СБУ.

• Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1.тап 2. тап 3.тап

• Дата походження: 14.10.2024.​

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю
Вас буде винесено з Чорного Списку Державних організацій, та з Лідером буде проведено бесіду.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі