Розглянуто Скарга На Вікторія Коваленко для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Александр Крутой

Новий гравець
Реєстрування
4 Лис 2024
Дописи
5
Реакції
2
Бали
6
Суть жалобы: Доброй ранок, почнемо з початку, я не міг зайти на 2 сервер україна гта тому що мене дивним чином забанив античит але у мене навіть немає там акаунта, добре, я написав скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-на-античит.226632/ після чого прочекавши 5-6 годин мені скасовують скаргу тому що вона не написана українською,в чому проблема було відразу скасувати щоб я не чекав,добре пропустимо,я написав ще одну скаргу завантажив я її у вівторок відповіли мені в середу що нібито зв'яжіться в дискорд,добре,я кинув заявку у друзі щоб написати повідомлення тому що якщо у тебе немає цього людини в друзях то ти йому не зможеш написати в лс ось скрін ( )

) в ту ж середу я кинув заявку в друзі і чекав до четверга 20.00, вчора прилітає відповідь скасування, що нібито я не написав у лс https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/скарга-на-anticheat.226763/ ,як я можу написати якщо ви Вікторія Коваленко не можете прийняти заявку в друзі,чому ж ваша помилка а я сиджу чекаю,я розумію що не я один але чекати рівно добу це вже гранню,я просидів за фактом тиждень,я вчора подивився на 1 сервері форум,там просто все ідеально,там усім допомагають ,тут якийсь балаган,Дякую за увагу,
НА ЦЬОМУ ЦЕ ВСЕ НЕ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ я завантажую вже 4 скаргу і вимагаю вигорів або хоч якийсь зауваження ЗГА Вікторія Коваленко, я вибачаюсь але когбу-то до мене просто знущаються, мало того що я спочатку написав скаргу російською мовою але пізніше я зробив спеціально для Вікторії скаргу на українською https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-на-Вікторія-Коваленко.227724/ але в результаті їй не сподобалося що на початку російською,у вас помилка античита що він заблокував навіть не зайти на сервер і я ще повинен чекати тиждень на те щоб в цьому розібралися?, якщо раптом ГА дозволить прочитати і зробити вердикт на мою скаргу то коли я зареєструюся вимагаю моральної компенсації за надану шкоду
ЯКИЙ підсумок, я залив 3 скарги і чекав тиждень і скасування з боку ЗДА, або вийде нове правило за великий текст СКАСУВАННЯ
Дякую за увагу!

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,165
Реакції
690
Бали
213
Вітаю, на розгляді, очікуйте відповіді від ГА.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,103
Реакції
4,990
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Зв'яжіться зі мною у діскорд - _begin_
Напишіть у приватні повідомлення, посилання на дану скаргу.
У випадку що у вас вам потрібно ввійти на діскорд сервер за даним посиланням, і після цього ви зможете писати користувачам, тому, що у вас такі налаштування профілю.

[На розгляді]

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,103
Реакції
4,990
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Обліковий запис розблоковано.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі