Alegator777
Поважний гравець
- Реєстрування
- 31 Тра 2024
- Дописи
- 76
- Реакції
- 208
- Бали
- 38
Вчора я став свідком ситуації на ЦР коли Адміністратор не став перевіряти людину на АФК тому-що поряд був вільний намет, я памʼятаю +- пів року тому Адміни працювали саме то такій схемі приходячи на репорт з проханням перевірити людину на АФК вони спочатку оббігали весь ЦР шукаючи вільне місце і якщо не знаходили тільки тоді починали перевіряти людей на АФК, але з часом це правило якось забулось, хоть воно і ніде не прописано але я вважаю що воно повинно працювати. Не одноразово бачив ситуації будучи на ЦР коли рельно пів ЦР не зайнятих лавок а комусь потрібен саме 1чи11 намет, і Адмін починає перевіряти просто всіх(де логіка якщо пів ринка вільних лавок?!) Так як я став власником ЦР, це в моїх інтересах щоб коли є вільні намети, людей навіть які стоять в афк не відкидували тому-що це люди які приносять якийсь прибуток, вважаю не важливо чи ти станеш на перших наметах чи на останніх крайніх, ти від цього товар бистріше не продасиш, все рівно потрібно стояти і ждати свого покупця який в любому випадку оббігає всі намети а не купує щось виключно на перших. Прошу віднестися з розумінням та сподіваюсь на Вашу допомогу в налагодженні дій Адмінів при перевірці людей на ЦР. Дякую за увагу