Розглянуто Скарга/Пропозиція/Прохання для Валерії Тимошик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alegator777

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
76
Реакції
208
Бали
38
Вчора я став свідком ситуації на ЦР коли Адміністратор не став перевіряти людину на АФК тому-що поряд був вільний намет, я памʼятаю +- пів року тому Адміни працювали саме то такій схемі приходячи на репорт з проханням перевірити людину на АФК вони спочатку оббігали весь ЦР шукаючи вільне місце і якщо не знаходили тільки тоді починали перевіряти людей на АФК, але з часом це правило якось забулось, хоть воно і ніде не прописано але я вважаю що воно повинно працювати. Не одноразово бачив ситуації будучи на ЦР коли рельно пів ЦР не зайнятих лавок а комусь потрібен саме 1чи11 намет, і Адмін починає перевіряти просто всіх(де логіка якщо пів ринка вільних лавок?!) Так як я став власником ЦР, це в моїх інтересах щоб коли є вільні намети, людей навіть які стоять в афк не відкидували тому-що це люди які приносять якийсь прибуток, вважаю не важливо чи ти станеш на перших наметах чи на останніх крайніх, ти від цього товар бистріше не продасиш, все рівно потрібно стояти і ждати свого покупця який в любому випадку оббігає всі намети а не купує щось виключно на перших. Прошу віднестися з розумінням та сподіваюсь на Вашу допомогу в налагодженні дій Адмінів при перевірці людей на ЦР. Дякую за увагу

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю!

Щодо правил, згідно з пунктом 9.1, адміністрація має право перевіряти гравців на присутність в AFK у випадках, коли відсутня відповідь від гравця протягом 30-40 секунд, особливо коли більшість місць зайнята.
Це забезпечує місця для активних гравців.
Проте, якщо є вільні намети, то перевірка на AFK може не бути критично необхідною.

Ваше зауваження про те, що адміністраторам варто враховувати наявність вільних місць під час перевірок, повністю тут згодна. Проведу бесіду з адміністрацією, щоб у ситуаціях з достатньою кількістю вільних наметів застосовувалася більш гнучка перевірка.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі