Розглянуто Скарга на ГА для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2023
Дописи
150
Реакції
369
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: ---
  2. Особистий нікнейм: Александрє Нірванський
  3. Суть скарги: Вітаю шановний! Я звератюсь з такою скаргу, на людину Дмитрій ланько//дмитро хардаман, та ще кілька ніків. Вас не турбує те що ця людина постійно питається злити адміністраторів, лідерів, заступників, та простих гравців. Подивиться його теми/доповіді(не пам'ятаю як правильно це дивитись). Також нагадую Вам, що у цієї людини був ЧСП кілька місяців(точно не знаю за шо, але ж не просто так). Людина була на високій посаді (радник президента ВРУ-Ген.Прокурор!!, це не така собі посада!!). Він нікого не повідомивши, дальше ігнорувавши вийшов з усіх груп(м., ген.прокуратура, ВРУ і т.д), в день зняття в нього була активність у дс на іншому проєкті ГТА. Скоріш за все, цю людину звідти зняли, можливо заблокували та він вирішив повернутись на Юкрейн ГТА ТЕРРОРИЗУВАТИ інших гравців. Спілкувавшись колись з ГА, ЗГА, я сподіваюсь, що прочитавши ці факти, факти яки Ви знаєте про цю людину, я до сих пір не розумію, чому цю людину винесли з ЧСП, або взагалі з ЧС.
    Прохання до адміністраторів, будьте розумніше, та подумайте, що від однієї людини страдає частина серверу, тому що він образився на них, тому що він дитина.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 29.04.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
3,183
Реакції
4,307
Бали
213
Вітаю, перш за все хочу сказати що скарга подана не в той розділ , тому що даний розділ створений для скарг на адміністрацію, а не на гравців.

Також в скарзі немає жодних доказів порушень від гравця. Проте все рівно спробую вам відповісти на ваші запитання.

Ви занесли гравця до ЧС МЮ назавжди, за те , що гравець знявся з поста радника президента без попередження, по виходив з усіх чатів в телеграмі, та грав на іншому проекті , проте вихід з групи в телеграмі не є грубим порушенням , та за це не можна заносити гравців до ЧС, та не можна видавати грубші покарання ніж зняття.

Стосовно сливу , то від гравця його також помічено не було. Гравець має право подати скаргу , якщо він не згоден з діями адміністрації/гравців, та якщо він постраждав від цих дій.

І на кінець , доказів того що Дмитро «тероризує» гравців серверу , чи велика частина серверу страждає від його дій я не побачив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі