vadikmaistruk
Отаман
- Реєстрування
- 22 Кві 2024
- Дописи
- 62
- Реакції
- 25
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Вадим Тихий id: 5997
2. Нікнейм порушника: Денис Тимошик id: 2046
3. Назва організації порушника: Поліція (так написано в документах, які мені були надані)
4. Суть скарги: Я, стоячи в холі НПУ м. Київ був затриманий даним працівником поліції, мені було наказано протягом 15 секунд покинути холл НПУ м. Києва. На запитання чому - даний гравець повідомив, шо це режимний обєкт , працівник коригувався статтею 5. це чути на відео двічі.і я маю право залишатися тут максимум 15 секунд, щоб заплатити штраф. на форумі сайту, а саме в Зони Держ. Структур чітко зазначено, що холл НПУ м. Києва є зеленою зоною, а не режимним обєктом. ссилку на схему НПУ м. Києва додаю. 1.2. ″Зелена Зона″ - Зона на якій дозволено перебувати без обмежень у пересуванні та часу.
рахую дії данаго працівника не відповідними до законодавства, якщо у в даної особи є влада і можливості це не означає, що він може придумувати собі власні закони та правила PG, а також не знання законів та територій нашого краю. ще дана особа що я щось вживаю, на якій підставі це було сказано - не зрозуміло, але це було образливо. прошу провести службову перевірку даного гравця. відео трішки довше, але воно показує всю суть правопорушення
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
0:01 він говорить, шо це закритий режимний об'єкт
0:53 говорить, шо не знає хто ттакій гравець, шо таке РП і що я шось вживаю
1:00 закував мене в кайданки
2:30 викликали адвоката
3:06 говорить, шо він бачить, шо мені подобається, як мене садять (куди і за шо не уточняв)
5:43 адвокат не приїхав, почав проводити дії далі
5:49 видає мені статтю за непідкору
6:11 запитую його, де я стояв у відділку НПУ
6:23 каже мені, шо я стояв у холі, який є закритим режимним обєктом
6:27 запитую його, яким законом чи статтею він коригується
6:34 відповідь - стаття 5 про закриті режимні обєкти
7:29 видно, за що мене було увязненно
6. Дата порушення: 08,02,2026
2. Нікнейм порушника: Денис Тимошик id: 2046
3. Назва організації порушника: Поліція (так написано в документах, які мені були надані)
4. Суть скарги: Я, стоячи в холі НПУ м. Київ був затриманий даним працівником поліції, мені було наказано протягом 15 секунд покинути холл НПУ м. Києва. На запитання чому - даний гравець повідомив, шо це режимний обєкт , працівник коригувався статтею 5. це чути на відео двічі.і я маю право залишатися тут максимум 15 секунд, щоб заплатити штраф. на форумі сайту, а саме в Зони Держ. Структур чітко зазначено, що холл НПУ м. Києва є зеленою зоною, а не режимним обєктом. ссилку на схему НПУ м. Києва додаю. 1.2. ″Зелена Зона″ - Зона на якій дозволено перебувати без обмежень у пересуванні та часу.
рахую дії данаго працівника не відповідними до законодавства, якщо у в даної особи є влада і можливості це не означає, що він може придумувати собі власні закони та правила PG, а також не знання законів та територій нашого краю. ще дана особа що я щось вживаю, на якій підставі це було сказано - не зрозуміло, але це було образливо. прошу провести службову перевірку даного гравця. відео трішки довше, але воно показує всю суть правопорушення
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
0:53 говорить, шо не знає хто ттакій гравець, шо таке РП і що я шось вживаю
1:00 закував мене в кайданки
2:30 викликали адвоката
3:06 говорить, шо він бачить, шо мені подобається, як мене садять (куди і за шо не уточняв)
5:43 адвокат не приїхав, почав проводити дії далі
5:49 видає мені статтю за непідкору
6:11 запитую його, де я стояв у відділку НПУ
6:23 каже мені, шо я стояв у холі, який є закритим режимним обєктом
6:27 запитую його, яким законом чи статтею він коригується
6:34 відповідь - стаття 5 про закриті режимні обєкти
7:29 видно, за що мене було увязненно
6. Дата порушення: 08,02,2026