Розглянуто Скарга на Дениса Тимошика

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vadikmaistruk

Отаман
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
62
Реакції
25
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Вадим Тихий id: 5997
2. Нікнейм порушника: Денис Тимошик id: 2046
3. Назва організації порушника: Поліція (так написано в документах, які мені були надані)
4. Суть скарги: Я, стоячи в холі НПУ м. Київ був затриманий даним працівником поліції, мені було наказано протягом 15 секунд покинути холл НПУ м. Києва. На запитання чому - даний гравець повідомив, шо це режимний обєкт , працівник коригувався статтею 5. це чути на відео двічі.і я маю право залишатися тут максимум 15 секунд, щоб заплатити штраф. на форумі сайту, а саме в Зони Держ. Структур чітко зазначено, що холл НПУ м. Києва є зеленою зоною, а не режимним обєктом. ссилку на схему НПУ м. Києва додаю. 1.2. ″Зелена Зона″ - Зона на якій дозволено перебувати без обмежень у пересуванні та часу.
рахую дії данаго працівника не відповідними до законодавства, якщо у в даної особи є влада і можливості це не означає, що він може придумувати собі власні закони та правила PG, а також не знання законів та територій нашого краю. ще дана особа що я щось вживаю, на якій підставі це було сказано - не зрозуміло, але це було образливо. прошу провести службову перевірку даного гравця. відео трішки довше, але воно показує всю суть правопорушення
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
0:01 він говорить, шо це закритий режимний об'єкт
0:53 говорить, шо не знає хто ттакій гравець, шо таке РП і що я шось вживаю
1:00 закував мене в кайданки
2:30 викликали адвоката
3:06 говорить, шо він бачить, шо мені подобається, як мене садять (куди і за шо не уточняв)
5:43 адвокат не приїхав, почав проводити дії далі
5:49 видає мені статтю за непідкору
6:11 запитую його, де я стояв у відділку НПУ
6:23 каже мені, шо я стояв у холі, який є закритим режимним обєктом
6:27 запитую його, яким законом чи статтею він коригується
6:34 відповідь - стаття 5 про закриті режимні обєкти
7:29 видно, за що мене було увязненно
6. Дата порушення: 08,02,2026

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
Вітаю, шановний Вадим Тихий.
У зв’язку з тим, що на мене була складена скарга, вважаю за необхідне надати пояснення зі свого боку.

Так, справді вам було сказано покинути холл НПУ через те що ГУ НПУ є Закритим режимним об'єктом і це факт.
Побачивши, що ви не збираєтесь слухатись та дотримуватись вимог, я вирішив вас затримати на що підстави у мене були. Одразу як тільки це відбулось, були зачитані ваші права а саме - міранда. Якщо ви можливо забули, можете ознайомитись тут та знати їх на майбутнє .Оскільки відповідь від адвоката не отримав, ми продовжили процесульні дії самостійно без їхнього втручання. Після того, був виданий розшук за статею 10.9 - не підкорення та посаджено в ІТТ.

Погоджуюсь, що на форумі, у розділі «Інформація», міститься тема «Зони державних структур», де зазначено, що хол визначений як "зелена зона
" та дозволений для перебування. Водночас, при об’єктивному розгляді ситуації, вказані норми суперечать одна одній. Питання щодо їх перегляду вже було передане до відома Головній адміністрації та взяте до уваги ГС Держ. Найближчим часом, ймовірно, відповідні зміни буде внесено.

З огляду на вище сказані слова та надані факти, можу сказати впевнено що порушень з моєї сторони відсутні.
У випадку запрошення доказів, готовий їх надати або ж показати адміністрації у голосовому каналі.

Раджу вам, перечитати законодавчу базу та в разі таких випадків ви змогли довести свою думку.

Бажаю вам тихої ночі та гарного дня!

Іван Мессі

Старий пенсіонер
Реєстрування
7 Чер 2023
Дописи
326
Реакції
170
Бали
103

Вітаю, Шановний гравець.
Переглянувши вашу скаргу і докази виношу такий вердикт:
Зі співробітником НПУ буде проведено бесіду та йому буде видано дисциплінарне стягнення у вигляді попередження.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі