Валерій Хмельницький
Козак
- Реєстрування
- 27 Гру 2025
- Дописи
- 51
- Реакції
- 18
- Бали
- 13
1. Ваш нікнейм: Валерій Хмельницький
2. Нікнейм адміністратора: Едуард Рошен / Hansen
3. Суть скарги:
Прошу розглянути оскарження виданого мені покарання у вигляді деморгану на 120 хвилин за нібито порушення пунктів 6.2.1 (DM in GZ) та 6.30 (Стрільба в інтер’єрі).
Вважаю дане покарання некоректним та непропорційно суворим, з огляду на наступне:
1. Відсутність наданих доказів
Згідно з пунктом 1.6 правил UG, діє принцип презумпції невинуватості гравця — гравець не може бути визнаний винним, доки його вина не доведена.
На момент видачі покарання:
- мені не було надано жодних доказів порушення;
- я не бачив фрапсу / скріншоту, який би підтверджував факт DM у зеленій зоні або стрільби в інтер’єрі;
- адміністрація не пояснила конкретні обставини та момент порушення.
2. Максимальне покарання без урахування обставин
Навіть у випадку, якщо порушення мало місце, що я не визнаю, було одразу застосовано максимальну міру покарання.
Згідно з пунктом 1.14:
У моєму випадку:
- це можливе порушення є першим;
- відсутні повторність або навмисні дії;
- не було масових наслідків або зловживання.
3. Відсутність умислу
Пункти 6.2.1 та 6.30 передбачають покарання за усвідомлені та навмисні дії, які псують RP-процес.
Я не мав наміру порушувати правила, не діяв з метою отримання переваги або шкоди іншим гравцям.
4. Порушення принципу справедливості покарання
Відповідно до пункту 1.5:
- не відповідає тяжкості ситуації;
- не враховує ані перше можливе порушення, ані технічні умови;
- виглядає як надмірно суворе без достатніх підстав.
У звязку з тим, що покарання у вигляді деморгану строком 120 хвилин, яке на даний момент уже повністю відбуте, прошу відшкодування шкоди, яку я поніс у результаті вимушеного простою в грі.
Під час дії покарання:
- я був повністю позбавлений можливості грати в гру протягом 120 хв
- не мав змоги виконувати завдання Battle Pass;
- втратив ігровий прогрес, перебуваючи на момент покарання на ТОП-2 позиції рейтингу.
Таким чином, вимушений простій напряму призвів до реальної ігрової шкоди, оскільки Battle Pass та рейтингові позиції мають часові обмеження і напряму залежать від активної гри.
Крім матеріальної ігрової шкоди, зазначене покарання спричинило моральний дискомфорт, втрату мотивації та негативно вплинуло на мій загальний ігровий досвід, з урахуванням того, що:
- покарання було максимальним;
- докази порушення пунктів 6.2.1 та 6.30 мені на момент застосування надані не були;
- навіть у разі гіпотетичного порушення, не було враховано можливість першого порушення та індивідуальні обставини.
З огляду на викладене, прошу розглянути можливість компенсації матеріальної та моральної шкоди у загальному розмірі20 000 000 ігрової валюти.
Окремо зазначаю, що під час дії покарання я неодноразово звертався до різних представників адміністрації з проханням переглянути або повторно оцінити покарання в реальному часі, з урахуванням нестабільної ситуації з електропостачанням.
Метою цих звернень було не ухилення від відповідальності, а оперативний та об’єктивний перегляд ситуації, однак у всіх випадках мені було відмовлено, без надання альтернативного рішення або можливості перегляду покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): доказ
5. Дата порушення: 30.01.2026
2. Нікнейм адміністратора: Едуард Рошен / Hansen
3. Суть скарги:
Прошу розглянути оскарження виданого мені покарання у вигляді деморгану на 120 хвилин за нібито порушення пунктів 6.2.1 (DM in GZ) та 6.30 (Стрільба в інтер’єрі).
Вважаю дане покарання некоректним та непропорційно суворим, з огляду на наступне:
1. Відсутність наданих доказів
Згідно з пунктом 1.6 правил UG, діє принцип презумпції невинуватості гравця — гравець не може бути визнаний винним, доки його вина не доведена.
На момент видачі покарання:
- мені не було надано жодних доказів порушення;
- я не бачив фрапсу / скріншоту, який би підтверджував факт DM у зеленій зоні або стрільби в інтер’єрі;
- адміністрація не пояснила конкретні обставини та момент порушення.
2. Максимальне покарання без урахування обставин
Навіть у випадку, якщо порушення мало місце, що я не визнаю, було одразу застосовано максимальну міру покарання.
Згідно з пунктом 1.14:
Також правила не зобов’язують автоматично видавати максимальний термін без обтяжуючих факторів.Адміністрація може відхилитись від нормативів та видати менш / більш суворе покарання з урахуванням ситуації.
У моєму випадку:
- це можливе порушення є першим;
- відсутні повторність або навмисні дії;
- не було масових наслідків або зловживання.
3. Відсутність умислу
Пункти 6.2.1 та 6.30 передбачають покарання за усвідомлені та навмисні дії, які псують RP-процес.
Я не мав наміру порушувати правила, не діяв з метою отримання переваги або шкоди іншим гравцям.
4. Порушення принципу справедливості покарання
Відповідно до пункту 1.5:
Покарання у 120 хв деморгану:Усі гравці мають право на справедливе та однакове ставлення.
- не відповідає тяжкості ситуації;
- не враховує ані перше можливе порушення, ані технічні умови;
- виглядає як надмірно суворе без достатніх підстав.
У звязку з тим, що покарання у вигляді деморгану строком 120 хвилин, яке на даний момент уже повністю відбуте, прошу відшкодування шкоди, яку я поніс у результаті вимушеного простою в грі.
Під час дії покарання:
- я був повністю позбавлений можливості грати в гру протягом 120 хв
- не мав змоги виконувати завдання Battle Pass;
- втратив ігровий прогрес, перебуваючи на момент покарання на ТОП-2 позиції рейтингу.
Таким чином, вимушений простій напряму призвів до реальної ігрової шкоди, оскільки Battle Pass та рейтингові позиції мають часові обмеження і напряму залежать від активної гри.
Крім матеріальної ігрової шкоди, зазначене покарання спричинило моральний дискомфорт, втрату мотивації та негативно вплинуло на мій загальний ігровий досвід, з урахуванням того, що:
- покарання було максимальним;
- докази порушення пунктів 6.2.1 та 6.30 мені на момент застосування надані не були;
- навіть у разі гіпотетичного порушення, не було враховано можливість першого порушення та індивідуальні обставини.
З огляду на викладене, прошу розглянути можливість компенсації матеріальної та моральної шкоди у загальному розмірі20 000 000 ігрової валюти.
Окремо зазначаю, що під час дії покарання я неодноразово звертався до різних представників адміністрації з проханням переглянути або повторно оцінити покарання в реальному часі, з урахуванням нестабільної ситуації з електропостачанням.
Метою цих звернень було не ухилення від відповідальності, а оперативний та об’єктивний перегляд ситуації, однак у всіх випадках мені було відмовлено, без надання альтернативного рішення або можливості перегляду покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): доказ
5. Дата порушення: 30.01.2026