Відмовлено Скарга на Едуард Рошен / Hansen

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Гру 2025
Дописи
51
Реакції
18
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Валерій Хмельницький
2. Нікнейм адміністратора: Едуард Рошен / Hansen
3. Суть скарги:
Прошу розглянути оскарження виданого мені покарання у вигляді деморгану на 120 хвилин за нібито порушення пунктів 6.2.1 (DM in GZ) та 6.30 (Стрільба в інтер’єрі).
Вважаю дане покарання некоректним та непропорційно суворим, з огляду на наступне:

1. Відсутність наданих доказів
Згідно з пунктом 1.6 правил UG, діє принцип презумпції невинуватості гравця — гравець не може бути визнаний винним, доки його вина не доведена.
На момент видачі покарання:
- мені не було надано жодних доказів порушення;
- я не бачив фрапсу / скріншоту, який би підтверджував факт DM у зеленій зоні або стрільби в інтер’єрі;
- адміністрація не пояснила конкретні обставини та момент порушення.

2. Максимальне покарання без урахування обставин
Навіть у випадку, якщо порушення мало місце, що я не визнаю, було одразу застосовано максимальну міру покарання.
Згідно з пунктом 1.14:

Адміністрація може відхилитись від нормативів та видати менш / більш суворе покарання з урахуванням ситуації.
Також правила не зобов’язують автоматично видавати максимальний термін без обтяжуючих факторів.
У моєму випадку:
- це можливе порушення є першим;
- відсутні повторність або навмисні дії;
- не було масових наслідків або зловживання.

3. Відсутність умислу
Пункти 6.2.1 та 6.30 передбачають покарання за усвідомлені та навмисні дії, які псують RP-процес.
Я не мав наміру порушувати правила, не діяв з метою отримання переваги або шкоди іншим гравцям.

4. Порушення принципу справедливості покарання
Відповідно до пункту 1.5:

Усі гравці мають право на справедливе та однакове ставлення.
Покарання у 120 хв деморгану:
- не відповідає тяжкості ситуації;
- не враховує ані перше можливе порушення, ані технічні умови;
- виглядає як надмірно суворе без достатніх підстав.

У звязку з тим, що покарання у вигляді деморгану строком 120 хвилин, яке на даний момент уже повністю відбуте, прошу відшкодування шкоди, яку я поніс у результаті вимушеного простою в грі.

Під час дії покарання:

- я був повністю позбавлений можливості грати в гру протягом 120 хв
- не мав змоги виконувати завдання Battle Pass;
- втратив ігровий прогрес, перебуваючи на момент покарання на ТОП-2 позиції рейтингу.

Таким чином, вимушений простій напряму призвів до реальної ігрової шкоди, оскільки Battle Pass та рейтингові позиції мають часові обмеження і напряму залежать від активної гри.

Крім матеріальної ігрової шкоди, зазначене покарання спричинило моральний дискомфорт, втрату мотивації та негативно вплинуло на мій загальний ігровий досвід, з урахуванням того, що:

- покарання було максимальним;
- докази порушення пунктів 6.2.1 та 6.30 мені на момент застосування надані не були;
- навіть у разі гіпотетичного порушення, не було враховано можливість першого порушення та індивідуальні обставини.

З огляду на викладене, прошу розглянути можливість компенсації матеріальної та моральної шкоди у загальному розмірі20 000 000 ігрової валюти.

Окремо зазначаю, що під час дії покарання я неодноразово звертався до різних представників адміністрації з проханням переглянути або повторно оцінити покарання в реальному часі, з урахуванням нестабільної ситуації з електропостачанням.

Метою цих звернень було не ухилення від відповідальності, а оперативний та об’єктивний перегляд ситуації, однак у всіх випадках мені було відмовлено, без надання альтернативного рішення або можливості перегляду покарання.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): доказ
5. Дата порушення: 30.01.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,098
Реакції
877
Бали
253
Вітаю

За результатами перевірки повідомляємо наступне
Щодо наявності доказів
Покарання було видано адміністратором Діма Хансен на підставі наявних у нього доказів порушення пунктів
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.30. "Стрільба в інтер'єрі" - Заборонена стрільба/бій в інтер’єрі. | Деморган 30-100 хвилин / Варн
Відповідно до внутрішніх регламентів сервера, адміністрація не зобов’язана надавати гравцеві докази в момент винесення покарання. Факт відсутності демонстрації фрапсу гравцю не є порушенням з боку адміністрації та не свідчить про відсутність доказової бази.
Презумпція невинуватості означає, що рішення адміністрації ґрунтується на перевірених матеріалах, а не на припущеннях. У даному випадку такі матеріали були.
Щодо міри покарання
Покарання у вигляді 120 хвилин деморгану відповідає встановленим санкціям за сукупність порушень пунктів 6.2.1 та 6.30, воно є мінімальним
Пункт 1.14 надає адміністрації право як пом’якшувати, так і посилювати покарання, але не зобов’язує це робити. Рішення про застосування повної міри було прийняте адміністратором з урахуванням конкретної ситуації та обставин події.
Факт того, що гравець вважає порушення «першим» або «ненавмисним», не скасовує відповідальності та не є автоматичною підставою для пом’якшення санкції.
Щодо умислу
Порушення правил, пов’язані з DM у зеленій зоні та стрільбою в інтер’єрі, не вимагають доведення умислу. Достатнім є сам факт дії, що суперечить правилам сервера та порушує RP-процес.
Наявність або відсутність наміру не впливає на кваліфікацію порушення в межах зазначених пунктів.
Щодо справедливості покарання
Принцип рівного та справедливого ставлення (п. 1.5) дотримано. Аналогічні порушення в аналогічних ситуаціях караються відповідно до чинних норм.
Щодо компенсації
Компенсація ігрової валюти або будь-яких інших цінностей не передбачена правилами сервера у випадку правомірно виданого покарання.
Щодо звернень під час покарання
Багаторазові звернення до різних представників адміністрації під час дії активного покарання не є підставою для його скасування або перегляду в реальному часі.
Фактори, пов’язані з нестабільним електропостачанням або особистими технічними умовами гравця, не враховуються як пом’якшувальна обставина, оскільки не мають прямого відношення до факту порушення правил.
Покарання являється мінімальним та було видано правомірно, у межах правил сервера та повноважень адміністратора.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі