Розглянуто Скарга на (З.L.СБУ)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Жов 2023
Дописи
29
Реакції
28
Бали
21
Нікнейм лідера/заступника: - Федя моріс
-
Особистий нікнейм: - Кевін Абраменко
1000002921.gif

Суть скарги: - Полковник СБУ 1 - Не Зачитав міранду 2- не придставився 3 - не надав відповіть за що затримав 4 - робив не понятно які діїї 5 - Накинув пурс по Нон РП 6 - не компетентний 7 - Відпустив питання нащо затримував з метою помсти? Прошу запросити повне відео доказ у заступника Лідера такж я надам Цікай Доказ
1000002921.gif

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): - PD

-
Дата походження: - 12.09.2025

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,949
Реакції
1,796
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Розглянувши ваш доказ та скаргу не можу винести точного рішення оскільки на то є жекілька факторів:
1. Цей гравець є підполковником тобто 10-ткою у фракції. Але добре це стосується тільки розділу у який подається скарга тому пропустимо це.
2. Ваш відео доказ є не повним оскільки ви вже були затримані, тому я неможу точно стверджувати що було до цього.
3. Фрапс іде 3 з половиною хвилини і ви невказали саме тайм коди порушень. Я переглянув його весь але потім в мене боліли очі він насичених кольорів ваших налаштувань.
4. Якість доказу напревиликий жаль жахлива вимкніть такі налаштування кольорів оскільки спокійно його передивлятися не можливо.
5. Стосовно звуку у грі. Переглянувши окремі моменти з фрапсу де говорили інші гравці їх було погано чути, натомість вас з вашим напарником дуже чітко.

Виходячи з цього всього я неможу стверджувати на всі 100% чи були тут порушення чи ні.
Стосовно можливих порушень з боку підполковника *оскільки посвідчення ви його так і не взяли, хоча написали що це полковник*, то з ним буде проведеня бесіда стосовно РП відігрувань.

РОЗГЛЯНУТО

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,949
Реакції
1,796
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Розглянувши ваш доказ та скаргу не можу винести точного рішення оскільки на то є жекілька факторів:
1. Цей гравець є підполковником тобто 10-ткою у фракції. Але добре це стосується тільки розділу у який подається скарга тому пропустимо це.
2. Ваш відео доказ є не повним оскільки ви вже були затримані, тому я неможу точно стверджувати що було до цього.
3. Фрапс іде 3 з половиною хвилини і ви невказали саме тайм коди порушень. Я переглянув його весь але потім в мене боліли очі він насичених кольорів ваших налаштувань.
4. Якість доказу напревиликий жаль жахлива вимкніть такі налаштування кольорів оскільки спокійно його передивлятися не можливо.
5. Стосовно звуку у грі. Переглянувши окремі моменти з фрапсу де говорили інші гравці їх було погано чути, натомість вас з вашим напарником дуже чітко.

Виходячи з цього всього я неможу стверджувати на всі 100% чи були тут порушення чи ні.
Стосовно можливих порушень з боку підполковника *оскільки посвідчення ви його так і не взяли, хоча написали що це полковник*, то з ним буде проведеня бесіда стосовно РП відігрувань.

РОЗГЛЯНУТО
*Доповнення до скарги

Переглянувши відео докази від підполковника. На вас було орієнтування, а після того як ви почали тікати вас затримали за непідкору. Всі РП відігровки були вірні. Налаштуйте ваш ПК, а саме колір та звук від гравців рації, мікрофону тощо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі