Розглянуто Скарга на (З.L.СБУ)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Жов 2023
Дописи
30
Реакції
28
Бали
21
Нікнейм лідера/заступника: - Федя моріс
-
Особистий нікнейм: - Кевін Абраменко
1000002921.gif

Суть скарги: - Полковник СБУ 1 - Не Зачитав міранду 2- не придставився 3 - не надав відповіть за що затримав 4 - робив не понятно які діїї 5 - Накинув пурс по Нон РП 6 - не компетентний 7 - Відпустив питання нащо затримував з метою помсти? Прошу запросити повне відео доказ у заступника Лідера такж я надам Цікай Доказ
1000002921.gif

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): - PD

-
Дата походження: - 12.09.2025

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,528
Реакції
1,631
Бали
253
Вітаю
Розглянувши ваш доказ та скаргу не можу винести точного рішення оскільки на то є жекілька факторів:
1. Цей гравець є підполковником тобто 10-ткою у фракції. Але добре це стосується тільки розділу у який подається скарга тому пропустимо це.
2. Ваш відео доказ є не повним оскільки ви вже були затримані, тому я неможу точно стверджувати що було до цього.
3. Фрапс іде 3 з половиною хвилини і ви невказали саме тайм коди порушень. Я переглянув його весь але потім в мене боліли очі він насичених кольорів ваших налаштувань.
4. Якість доказу напревиликий жаль жахлива вимкніть такі налаштування кольорів оскільки спокійно його передивлятися не можливо.
5. Стосовно звуку у грі. Переглянувши окремі моменти з фрапсу де говорили інші гравці їх було погано чути, натомість вас з вашим напарником дуже чітко.

Виходячи з цього всього я неможу стверджувати на всі 100% чи були тут порушення чи ні.
Стосовно можливих порушень з боку підполковника *оскільки посвідчення ви його так і не взяли, хоча написали що це полковник*, то з ним буде проведеня бесіда стосовно РП відігрувань.

РОЗГЛЯНУТО

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,528
Реакції
1,631
Бали
253
Вітаю
Розглянувши ваш доказ та скаргу не можу винести точного рішення оскільки на то є жекілька факторів:
1. Цей гравець є підполковником тобто 10-ткою у фракції. Але добре це стосується тільки розділу у який подається скарга тому пропустимо це.
2. Ваш відео доказ є не повним оскільки ви вже були затримані, тому я неможу точно стверджувати що було до цього.
3. Фрапс іде 3 з половиною хвилини і ви невказали саме тайм коди порушень. Я переглянув його весь але потім в мене боліли очі він насичених кольорів ваших налаштувань.
4. Якість доказу напревиликий жаль жахлива вимкніть такі налаштування кольорів оскільки спокійно його передивлятися не можливо.
5. Стосовно звуку у грі. Переглянувши окремі моменти з фрапсу де говорили інші гравці їх було погано чути, натомість вас з вашим напарником дуже чітко.

Виходячи з цього всього я неможу стверджувати на всі 100% чи були тут порушення чи ні.
Стосовно можливих порушень з боку підполковника *оскільки посвідчення ви його так і не взяли, хоча написали що це полковник*, то з ним буде проведеня бесіда стосовно РП відігрувань.

РОЗГЛЯНУТО
*Доповнення до скарги

Переглянувши відео докази від підполковника. На вас було орієнтування, а після того як ви почали тікати вас затримали за непідкору. Всі РП відігровки були вірні. Налаштуйте ваш ПК, а саме колір та звук від гравців рації, мікрофону тощо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі