Ярик Ескобар
❤️🔥HANNA❤️🔥
- Реєстрування
- 26 Бер 2024
- Дописи
- 71
- Реакції
- 130
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Шаман Експрес
- Особистий нікнейм: Ярік Кабіна
- Суть скарги: я спокійно їхав по дорозі після чого до мене якась людина почала лізти потім написала в репорт невідомо що і телепортувався адміністратор Шаман Експрес який взагалі по іншій причинні посадив мене на 2 години 20 хвилин по причині DMBM на моє питання він відповідав за те що я влетів в мерседес який виїхав на зустрічну смугу сам Шаман Експрес стверджує що має фрапс того де видно що я влетів в того мерседеса видуманого хоча з того часу пройшло приблизно 10-15 хвилин власник мерседеса не жалувався тоїсть мене посадили по репорту від одної людини по причинні іншої а сама ситуація з мерседесом виглядала так що я їхав по своїй смузі а в мене влетіла якась людина що рахується провокацією і коли я хотів спокійно розібратись в ситуації він почав втікати тому я відкрив стрільбу що не рахується в цій ситуації дм бо була провокація навіть якшо так звідки взялась причина дб і якийсь бм якщо я їхав по своїй смузі сам я бачу що адміністратор Шаман Експрес дуже сильно любить своїх друзів і захищає всіх не розбираючись в ситуаціях і садить простих гравців за просто так
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
- Дата походження:10.01.2025
Останнє редагування: