Розглянуто Скарга на державну організацію ( НПУ )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Александер Андер

Поважний гравець
Реєстрування
25 Вер 2024
Дописи
153
Реакції
140
Бали
204

1. Нікнейм гравця: Тіма Науменко [19636], Станіслав Вінчестер [531]
  2. Особистий нікнейм: Александер Андер [17717]
  3. Суть скарги:
    0:03 – 0:30
    Незаконна перевірка документів. Причина – «звичайна перевірка», що суперечить положенню про держ-органи, пункт 3.6, де зазначено: «Перевіряти документи, що засвідчують особу громадян, дозволено лише за наявності даних, що дають підстави підозрювати їх у скоєнні злочину».
    На відео відсутні будь-які підстави для перевірки.

1:20
    MG (Metagaming):
    «3 звання я можу патрулювати після 21 сам». Використання OOC-інформації в IC-контексті.

1:50
    DB (Deathmatch) / PG (Powergaming):
    коли я зупинив авто, у патрульне авто врізалася інша машина, але патрульний повівся так, ніби нічого не сталося. Він проігнорував ДТП та факт втечі винуватця, що суперечить RP-логіці.

3:30 та 4:57
    Втручання у RP-ситуацію
    з боку гравця Станіслава Вінчестера [531], що є порушенням пункту 6.28.

3:40 та 5:00
    Станіслав Вінчестер [531] свідомо вводив мене в оману, що є порушенням пункту 5.24.

5:31
    У діях Станіслава Вінчестера [531] видно багоюз пересування в кайданках, що порушує пункт 6.38.

1:53
    На відео видно, що Тіма Науменко [19636] виходить із пасажирського місця. Це означає, що за кермом знаходився Станіслав Вінчестер [531].
    Це є порушенням пункту 2.34, адже заборонено використовувати службовий транспорт у власних цілях, тим більше поза виконанням службових обов’язків.

4. Докази (скріншот/відео): [Відео](https://youtu.be/myxsCw2Gygg)

5. Дата порушення: 27.09.2025

Марк Вакарчук

Поважний гравець
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
516
Реакції
144
Бали
244
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт
Гравець Станіслав Вінчестер отримає покаррання згідно првил UG

6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
Приклад: не логічне втручання в рп ситуацію, полісмен та громадянин проводять процесуальні дії і до ньго підходить гравець і починає говорити про своє та заважати RP процесу.

Також працівник НПУ отримає догану
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі