Розглянуто Скарга на державну організацію ( НПУ )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Александер Андер

Поважний гравець
Реєстрування
25 Вер 2024
Дописи
130
Реакції
128
Бали
48

1. Нікнейм гравця: Тіма Науменко [19636], Станіслав Вінчестер [531]
  2. Особистий нікнейм: Александер Андер [17717]
  3. Суть скарги:
    0:03 – 0:30
    Незаконна перевірка документів. Причина – «звичайна перевірка», що суперечить положенню про держ-органи, пункт 3.6, де зазначено: «Перевіряти документи, що засвідчують особу громадян, дозволено лише за наявності даних, що дають підстави підозрювати їх у скоєнні злочину».
    На відео відсутні будь-які підстави для перевірки.

1:20
    MG (Metagaming):
    «3 звання я можу патрулювати після 21 сам». Використання OOC-інформації в IC-контексті.

1:50
    DB (Deathmatch) / PG (Powergaming):
    коли я зупинив авто, у патрульне авто врізалася інша машина, але патрульний повівся так, ніби нічого не сталося. Він проігнорував ДТП та факт втечі винуватця, що суперечить RP-логіці.

3:30 та 4:57
    Втручання у RP-ситуацію
    з боку гравця Станіслава Вінчестера [531], що є порушенням пункту 6.28.

3:40 та 5:00
    Станіслав Вінчестер [531] свідомо вводив мене в оману, що є порушенням пункту 5.24.

5:31
    У діях Станіслава Вінчестера [531] видно багоюз пересування в кайданках, що порушує пункт 6.38.

1:53
    На відео видно, що Тіма Науменко [19636] виходить із пасажирського місця. Це означає, що за кермом знаходився Станіслав Вінчестер [531].
    Це є порушенням пункту 2.34, адже заборонено використовувати службовий транспорт у власних цілях, тим більше поза виконанням службових обов’язків.

4. Докази (скріншот/відео): [Відео](https://youtu.be/myxsCw2Gygg)

5. Дата порушення: 27.09.2025

Назар Дилер

Адміністратор | Центральна Україна | 01
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
501
Реакції
124
Бали
88
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт
Гравець Станіслав Вінчестер отримає покаррання згідно првил UG

6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
Приклад: не логічне втручання в рп ситуацію, полісмен та громадянин проводять процесуальні дії і до ньго підходить гравець і починає говорити про своє та заважати RP процесу.

Також працівник НПУ отримає догану
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі