Антон Черемішин
Сігма, НПУ К 02 Західна Україна
- Реєстрування
- 28 Кві 2024
- Дописи
- 22
- Реакції
- 17
- Бали
- 13
- Нікнейм адміністратора:Немає
- Особистий нікнейм:Антон Черемішин
- Суть скарги: Вітаю шановні гравці, та всі хто це читає. На сьогоднішній момент на сервері зник баланс і логіка поліції і всіх МВС в цілому. Тут не йде звернення про тільки 02 сервер. Йде звернення до всього проекту. Чому випускають обновлення кланів, за те пофіксити баз з дверми не можна? Чи чому досі не прибрали баг з авто для дуже швидкого розгону? Я мовчу про те як за авто з фулл 5 деталями ганятись поліції, адже той ж матіз їде під 250 на фулл 5. Для чого тоді була свторена поліція? Давайте видалимо буде просто сервер де будуть гуляти, на авто котрі їдуть 500+ при цьому в поліцію нічого не добавимо. Про який баланс йде річ, якщо на сервері авто поліції має максимальну швидкість 320, а любе цивільне авто спокійно її обїде. Для чого покращувати клани і не виправляти те помилки які зараз є? Також попрошу пана Олега розглянути моє повідомлення в особистих в телеграмі. Там я написав про правила перевірок Держ.організацій котрі написані не коректно. Хотілось б побачити хоч якісь дії зі сторони керівництва. Адже на данний момент робота в НПУ майже не можлива. Як і в більшості структур МВС.. Прикріплю посилання на пропозицію покращення:
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): немає