Розглянуто Смерть балансу// На розгляд ГА, Керівнику

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Черемішин

Сігма, НПУ К 02 Західна Україна
Реєстрування
28 Кві 2024
Дописи
22
Реакції
17
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора:Немає
  2. Особистий нікнейм:Антон Черемішин
  3. Суть скарги: Вітаю шановні гравці, та всі хто це читає. На сьогоднішній момент на сервері зник баланс і логіка поліції і всіх МВС в цілому. Тут не йде звернення про тільки 02 сервер. Йде звернення до всього проекту. Чому випускають обновлення кланів, за те пофіксити баз з дверми не можна? Чи чому досі не прибрали баг з авто для дуже швидкого розгону? Я мовчу про те як за авто з фулл 5 деталями ганятись поліції, адже той ж матіз їде під 250 на фулл 5. Для чого тоді була свторена поліція? Давайте видалимо буде просто сервер де будуть гуляти, на авто котрі їдуть 500+ при цьому в поліцію нічого не добавимо. Про який баланс йде річ, якщо на сервері авто поліції має максимальну швидкість 320, а любе цивільне авто спокійно її обїде. Для чого покращувати клани і не виправляти те помилки які зараз є? Також попрошу пана Олега розглянути моє повідомлення в особистих в телеграмі. Там я написав про правила перевірок Держ.організацій котрі написані не коректно. Хотілось б побачити хоч якісь дії зі сторони керівництва. Адже на данний момент робота в НПУ майже не можлива. Як і в більшості структур МВС.. Прикріплю посилання на пропозицію покращення:
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): немає
5. Дата походження: 21.07.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Пропозиції будуть розглянуті найближчим часом стосовно усіх фракцій.
Стосовно приватних повідомлень - відповідь буде надано згодом, на даний момент великий наплив, відповідаю в порядку черги.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі