Розглянуто Старша адміністрація 02 свиває людей / Для власника Григорія Густіліна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Марс

Козак
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
100
Реакції
19
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Старшая администрацыя02
  2. Особистий нікнейм:Вейн Рунi
  3. Суть скарги: я був власником око вила яку купив у Сергія Адерлі за 275кк. Також я мав невелику суму майна у вартість в 33 ккк одного дня я був на роботі аккаунт був не в грі на наступний день я зайшов і нічого не було на акаунті мені повністю видалили аккаунт і забрали особистий кабінет коли я хотів дізнатися причину мені адміністрація сказала що я небудто продав свою вилу за гроші якомусь гравцеві по імені Арнольд Шварц (за даними мого друга ця людина мала 10лвл була в скіні самурай і також мала гелик 6х6 сток без номерів і таніровки на сервері мають 2 людини гелик 6х6 можна створити вивід що гелик дала йому адміністрація) я чула про цю людину вперше також маю скріни з монобанку що мені гроші не хто не кидав. Потім стає власником Сергій Адерлі
    якщо є у адміністрації є доказ що вила Око була продана за гроші прошу надати доказ скрінів моєї карти. я вважаю що мій аккаунт був зломлений з нього було сплисано все майно то що було в тому числі вила Око я вважаю що в усьому цьому замішана адміністрація я був довго власником вили і їм це все не подобалося ( прошу выдалыты прошлу скаргу так як вона не дороблена)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вот доказ то что нет такого акаунта
  5. Дата походження30.01.2024

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
1,250
Реакції
2,035
Бали
200
Вітаю, махінації зі сторони адміністрації немає, був аукціон де саме ця вила була продана та гроші були покладенні в казну сервера.
Та вам було видано покарання згідно правил проєкту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі