Вова Марс
Козак
- Реєстрування
- 15 Жов 2022
- Дописи
- 100
- Реакції
- 19
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора: Старшая администрацыя02
- Особистий нікнейм:Вейн Рунi
- Суть скарги: я був власником око вила яку купив у Сергія Адерлі за 275кк. Також я мав невелику суму майна у вартість в 33 ккк одного дня я був на роботі аккаунт був не в грі на наступний день я зайшов і нічого не було на акаунті мені повністю видалили аккаунт і забрали особистий кабінет коли я хотів дізнатися причину мені адміністрація сказала що я небудто продав свою вилу за гроші якомусь гравцеві по імені Арнольд Шварц (за даними мого друга ця людина мала 10лвл була в скіні самурай і також мала гелик 6х6 сток без номерів і таніровки на сервері мають 2 людини гелик 6х6 можна створити вивід що гелик дала йому адміністрація) я чула про цю людину вперше також маю скріни з монобанку що мені гроші не хто не кидав. Потім стає власником Сергій Адерлі
якщо є у адміністрації є доказ що вила Око була продана за гроші прошу надати доказ скрінів моєї карти. я вважаю що мій аккаунт був зломлений з нього було сплисано все майно то що було в тому числі вила Око я вважаю що в усьому цьому замішана адміністрація я був довго власником вили і їм це все не подобалося ( прошу выдалыты прошлу скаргу так як вона не дороблена) - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вот доказ то что нет такого акаунта
- Дата походження30.01.2024