Відмовлено Танюшка Роуз|Неадекватна поведінка адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кірюха Шевчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
243
Реакції
259
Бали
62
  1. Нікнейм адміністратора:Танюшка Роуж
  2. Особистий нікнейм:Настюша Артемчук
  3. Суть скарги:неадекватна поведінка від адміністратора(Давайте тільки без блата<0)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
  5. Дата походження:10.03.2025

Ілля Хансер ♡

Східна Україна | Адвокат
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
663
Реакції
1,127
Бали
543
Вітаю!
Так як я є учасником даної скарги, то хочу висловити свою думку.
З даним Адміністратором в мене дружні відносини, те що воно писала - було в позитивному характері. Це було в її тгк та ми спілкувались взагалі не за темою Ukraine GTA. Якщо це було б в офіційних канал, то можна було б вважати за неадекватну поведінку, але тут «Неадекватного» я нічого не бачу. Якщо у вас з нею є якісь між собою сварки, то вирішуйте їх самостійно. Мені як гравцю, це не є образливо та це було в позитиві. Очікуємо відповіді від ГА ЗГА

Деніс Барбара

Оператор Тех.Підтримки| Східна Україна 03
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
74
Реакції
43
Бали
17
Вітаю!
Так як я учасником цього чату, людина яка часто сиділа та розмовляла з цим адміністратором можу сказати! Що Танюшка Роуз не здатна нікого образити, вона дуже приємна в розмові та ніколи нічого в офіційних чатах та серверах не казала, так як цей чат та і розмова не стосується UKRAINE GTA адміністратор не може бути покараним за особисті розмови в чаті як по мені! Також хочу додати що розмова була між друзьями та ніхто нікого не ображав, це була жартлива розмова!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі