Відмовлено Танюшка Роуз|Неадекватна поведінка адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кірюха Шевчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
244
Реакції
260
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Танюшка Роуж
  2. Особистий нікнейм:Настюша Артемчук
  3. Суть скарги:неадекватна поведінка від адміністратора(Давайте тільки без блата<0)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
  5. Дата походження:10.03.2025

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
668
Реакції
1,136
Бали
153
Вітаю!
Так як я є учасником даної скарги, то хочу висловити свою думку.
З даним Адміністратором в мене дружні відносини, те що воно писала - було в позитивному характері. Це було в її тгк та ми спілкувались взагалі не за темою Ukraine GTA. Якщо це було б в офіційних канал, то можна було б вважати за неадекватну поведінку, але тут «Неадекватного» я нічого не бачу. Якщо у вас з нею є якісь між собою сварки, то вирішуйте їх самостійно. Мені як гравцю, це не є образливо та це було в позитиві. Очікуємо відповіді від ГА ЗГА

Деніс Барбара

Оператор Тех.Підтримки| Східна Україна 03
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
76
Реакції
43
Бали
23
Вітаю!
Так як я учасником цього чату, людина яка часто сиділа та розмовляла з цим адміністратором можу сказати! Що Танюшка Роуз не здатна нікого образити, вона дуже приємна в розмові та ніколи нічого в офіційних чатах та серверах не казала, так як цей чат та і розмова не стосується UKRAINE GTA адміністратор не може бути покараним за особисті розмови в чаті як по мені! Також хочу додати що розмова була між друзьями та ніхто нікого не ображав, це була жартлива розмова!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Відсутні докази порушення зі сторони адміністратора, ви можете покинути цю группу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі