Дима Флуррі
Отаман
- Реєстрування
- 15 Сер 2023
- Дописи
- 280
- Реакції
- 42
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Тимур Волков
- Особистий нікнейм: Дмитро Флуррі
- Суть скарги: Шановний Тимур Волков! я розумію що ви давній друг Богдана Резнчінека і що Богдан Резніченко раніше був Головним Адміністратором цього серверу але наразі він Генерал а не Адміністратор і йому теж заборонено порушувати правила. Але вчора я подав скаргу де надав повні докази як Генерал звинувачув мене в тому що я не робив а також данний Генерал не був згодний з покаранням яке видала Адміністрація минулому полковнику НПУ міста Києва і я вважаю що це неправильно закривати зі сторони ГС Держ. на це очі. Це є порушення і я не хочу щоб мене звинувачували в тому що я не робив. Якщо зі сторони Полковника були грубі порушення я не міг мовчати і подав на нього скаргу, також якщо були порушення зі сторони Підполковника НПУ йому Генерал навіть би нічого не зробив не поговорив би з ним навіть по поводу цього і теж саме по поводу сержантів, в нас як каже Генерал маленький склад і як він мене винить нібито "за злив фракціЇ" а багато наших сержантів як я розумію не ознайомленні з правилами якщо не знають що не можна писати CapsLock в фракційний чат, також наш Підполковник скоріше за всього не знав що писати нецензурну лайку в фракційний чат коли збираєш Код-5 теж не можна. Тому буду звертатися до ГА/ЗГА щоб перерозглянули скаргу тому що захищати минулого ГА від якого є порушення я вважаю не правильно, якщо данний Лідер не є зараз Адміністратором він не має права порушувати правила серверу як і всі гравці. Шановні ГА/ЗГА очікую перерозгляду скарги!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ
- Дата походження: 09.05.2025