Тимур Хелл
Козак
- Реєстрування
- 15 Чер 2024
- Дописи
- 28
- Реакції
- 13
- Бали
- 6
Я щиро прошу вибачення за свої дії, які призвели до блокування мого акаунта. Я усвідомлюю свою помилку і більше не допущу подібної поведінки. Моєю метою було отримати задоволення від гри та дотримуватися правил, і я повністю готовий слідувати всім встановленим нормам у майбутньому. Прошу вас розглянути можливість скорочення терміну мого бана або перегляду цього рішення. Я ціную вашу працю і хочу повернутися до гри, дотримуючись усіх правил. Дякую за увагу та сподіваюся на розуміння. З повагою, Тимур Хелл. Раніше, коли я грав на іншому сервері, я також стикався з подібною ситуацією та зрозумів, що такі дії неприпустимі. На жаль, цього разу я знову припустився помилки, але зараз я остаточно усвідомив важливість дотримання правил. Я щиро прошу вибачення за свої дії, які призвели до блокування мого акаунта. Я усвідомлюю свою помилку і більше не допущу подібної поведінки. Моєю метою було отримати задоволення від гри та дотримуватися правил, і я повністю готовий слідувати всім встановленим нормам у майбутньому. Прошу вас розглянути можливість скорочення терміну мого бана або перегляду цього рішення. Я ціную вашу працю і хочу повернутися до гри, дотримуючись усіх правил. Дякую за увагу та сподіваюся на розуміння. З повагою, Тимур Хелл...
Я написав скаргу на адміністрацію по причині що гравець казав що його брат адміністратор, я думав шо це кумовство. Прошу свої вибачення а особливо Валерія Тимошик,Кирило Мартінез бо вияснелося що його брат ніякий не адмін а гравець набрихав .З Повагою Тимур Хелл!!
Я написав скаргу на адміністрацію по причині що гравець казав що його брат адміністратор, я думав шо це кумовство. Прошу свої вибачення а особливо Валерія Тимошик,Кирило Мартінез бо вияснелося що його брат ніякий не адмін а гравець набрихав .З Повагою Тимур Хелл!!