Розглянуто Тимур Хелл Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимур Хелл

Козак
Реєстрування
15 Чер 2024
Дописи
28
Реакції
13
Бали
6
Я щиро прошу вибачення за свої дії, які призвели до блокування мого акаунта. Я усвідомлюю свою помилку і більше не допущу подібної поведінки. Моєю метою було отримати задоволення від гри та дотримуватися правил, і я повністю готовий слідувати всім встановленим нормам у майбутньому. Прошу вас розглянути можливість скорочення терміну мого бана або перегляду цього рішення. Я ціную вашу працю і хочу повернутися до гри, дотримуючись усіх правил. Дякую за увагу та сподіваюся на розуміння. З повагою, Тимур Хелл. Раніше, коли я грав на іншому сервері, я також стикався з подібною ситуацією та зрозумів, що такі дії неприпустимі. На жаль, цього разу я знову припустився помилки, але зараз я остаточно усвідомив важливість дотримання правил. Я щиро прошу вибачення за свої дії, які призвели до блокування мого акаунта. Я усвідомлюю свою помилку і більше не допущу подібної поведінки. Моєю метою було отримати задоволення від гри та дотримуватися правил, і я повністю готовий слідувати всім встановленим нормам у майбутньому. Прошу вас розглянути можливість скорочення терміну мого бана або перегляду цього рішення. Я ціную вашу працю і хочу повернутися до гри, дотримуючись усіх правил. Дякую за увагу та сподіваюся на розуміння. З повагою, Тимур Хелл...

Я написав скаргу на адміністрацію по причині що гравець казав що його брат адміністратор, я думав шо це кумовство. Прошу свої вибачення а особливо Валерія Тимошик,Кирило Мартінез бо вияснелося що його брат ніякий не адмін а гравець набрихав .З Повагою Тимур Хелл!!

Ryzex33

Новий гравець
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
23
Реакції
2
Бали
6
рахую гравець гарно подумав над поведінкою і можна дати останній шанс

Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
71
Реакції
29
Бали
63
рахую гравець гарно подумав над поведінкою і можна дати останній шанс

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Наразі очікуємо поки майно на яке був обман буде передано гравцю, як тільки це відбудеться, ваш акаунт буде обнулено та розблоковано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі