Відмовлено Тоні Хоффман/Неправомірна видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Кубр

Шановний гравець
Реєстрування
12 Січ 2023
Дописи
84
Реакції
20
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
  2. Особистий нікнейм: Назар Кубр
  3. Суть скарги:

Вітаю!

Тоні Хоффман видав покарання через скаргу на Форумі (тут), а саме за речення:
    "Мене посадили за NonRP, бо на контейнерах в мене стояла ставка і відбулось відключення від сервера".

Цитую Тоні Хоффмана: "Доброго дня, перевірив лог ваших дій, вийшли ви спеціально з гри, а не крашнуло вас".
    При цьому, на жодне питання Тоні Хоффман не відповів і залишив спірні питання відкритими (щодо виходів на контейнерах і адміністації).
    Нажаль, не побачив жодного бажання від пана Адміністратора розібратись в ситуації і зробити її прозорою та зрозумілою для всіх, що покращило б комфорт гри для багатьох активних користувачів, які постійно приймають участь в відкриті контейнерів.

1. Прошу зняти покарання, так як я не зазначав, що мене крашнуло, а написав: "відбулося відключення від сервера" і навіть з контексту зрозуміло, що я вийшов і намагаюсь розібратись чи можна так робити, чи ні.
    Навіть, було надано докази, що Адміністрація також робить відключення від серверу і при цьому не отримує покарання.
    2. Прошу надати відповіді на мої питання, які я вказував в попередній темі (тут).

Сподіваюсь на Ваше бажання розібратись в данній ситуації та покращити проект, який подобається багатьом гравцям.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): прикріпив
  5. Дата походження:19.08.23

Вкладення

• 1111.png
    1111.png
    2.5 Mб · Перегляди: 70
Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, передаю керівництву.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі