Назар Кубр
Шановний гравець
- Реєстрування
- 12 Січ 2023
- Дописи
- 84
- Реакції
- 20
- Бали
- 18
- Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
- Особистий нікнейм: Назар Кубр
- Суть скарги:
Вітаю!
Тоні Хоффман видав покарання через скаргу на Форумі (тут), а саме за речення:
"Мене посадили за NonRP, бо на контейнерах в мене стояла ставка і відбулось відключення від сервера".
Цитую Тоні Хоффмана: "Доброго дня, перевірив лог ваших дій, вийшли ви спеціально з гри, а не крашнуло вас".
При цьому, на жодне питання Тоні Хоффман не відповів і залишив спірні питання відкритими (щодо виходів на контейнерах і адміністації).
Нажаль, не побачив жодного бажання від пана Адміністратора розібратись в ситуації і зробити її прозорою та зрозумілою для всіх, що покращило б комфорт гри для багатьох активних користувачів, які постійно приймають участь в відкриті контейнерів.
1. Прошу зняти покарання, так як я не зазначав, що мене крашнуло, а написав: "відбулося відключення від сервера" і навіть з контексту зрозуміло, що я вийшов і намагаюсь розібратись чи можна так робити, чи ні.
Навіть, було надано докази, що Адміністрація також робить відключення від серверу і при цьому не отримує покарання.
2. Прошу надати відповіді на мої питання, які я вказував в попередній темі (тут).
Сподіваюсь на Ваше бажання розібратись в данній ситуації та покращити проект, який подобається багатьом гравцям.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): прикріпив
- Дата походження:19.08.23
Вкладення
Останнє редагування: