Відмовлено Тп на вокзал

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімасік Тихий/ Східний

–Як ваші справи? –Мої не дуже...
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
74
Реакції
8
Бали
13
1.Нікнейм адміністратора:По логах подивіться
2.Особистий нікнейм: Дімасік Східний
3.Суть скарги:Доброго дня!
Учора я стояв на центральному ринку та продавав свої предмети. Я вирішив відійти допомогти мамі, і в цей момент залишився AFK на ЦР з орендованим наметом та з речами які я мав продати. Коли я повернувся до комп'ютера, то побачив, що вже знаходжуся на спавні вокзалу Дніпра.

Як виявилося, невідомий адміністратор телепортував мене туди без будь-яких пояснень. Я вважаю, що мені повинні компенсувати втрати, адже я витратив гроші на вхід до ЦР та оренду намету. За час, поки я стояв AFK, я не заробив ані копійки.

Коли мене телепортували, я переглянув чат, але там не було жодного повідомлення, наприклад, "Шановний гравцю Дімасік Східний, ви тут чи ні?". Навіть якби я перебував біля комп'ютера і в мене б не було звуку, то я б не почув, що мене хтось зве, тому що адміністратор не написав у чат.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
5.Дата походження:17.01.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,996
Реакції
1,846
Бали
253
Вітаю!
Порушень від адміністратора не виявлено.
Згідно Правил UKRAINE GTA, а саме Положення про ринок:

9.1. Заборонено перебувати в "AFK" більше 3 хвилин, або якщо більшість наметів зайнято. Адміністрація залишає за собою право, звертатись до гравця протягом 30-40 секунд, якщо відповіді не отримано - видається покарання. | Респавн / Кік

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі