Розглянуто Тільки на розгляд ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
82
Реакції
28
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Юра Дмитришин
  2. Особистий нікнейм: Такумі Форбс
  3. Суть скарги: Не згоден з рішеням ЗГА по цій скарзі - Тик не згоден з тим що адміністратор Євген Могила видав покараня 02.03.25 по причині порушеня правил нападу на вч 2.5 коли на території ВЧ було більше 5-ти людей неоф.орг, та на вході в бункер було 1-3 особи з неоф.орг та 2+ людей були на верхній частині бункера та охороняли вхід в бункер я вирішив накласти броник та почати відвертати увагу держ.орг на себе та після чого був відкинутий. не можу зрозуміти чому та з яких пір являється порушеням почати відбивати держ.орг які зайшли з підземного ходу та те що я почав бігти до їх та відвертати їх увагу, та неоф.орг почали після того зі мною їх відбивати відкривши огонь по держ.орг. я розумію якщо б адміністратор відкинув коли б я стояв в кімнаті там де викрадати патрони та стояв без ніяких рухів і т.д а от в даній ситуації не згоден з рішеням Євгена Могили та ЗГА який дав відповідь що покараня було видано вірно, та + до цього чисто питання чому не можна наприклад і перебувати в кімнаті там де викрадати патрони для цілей накладаня бронежилету, відновити хп. тощо коли в правилах людина має бути за укритям аби накинути алко,петру,аптечку,броньку,м4 і т.д
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1741010172354.png
  5. Дата походження: 02.03.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав мені докази, на них видно що ви дійсно порушили правило 2.5, докази надаю нижче :

2.5. Викрадати патрони та перебувати у приміщені де є мітка, якщо кількість нападників є менше 3-х осіб. | Деморган 60 хвилин

1741017880080.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі