Такумі Форбс
Forbes 100
- Реєстрування
- 5 Лис 2023
- Дописи
- 82
- Реакції
- 28
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Юра Дмитришин
- Особистий нікнейм: Такумі Форбс
- Суть скарги: Не згоден з рішеням ЗГА по цій скарзі - Тик не згоден з тим що адміністратор Євген Могила видав покараня 02.03.25 по причині порушеня правил нападу на вч 2.5 коли на території ВЧ було більше 5-ти людей неоф.орг, та на вході в бункер було 1-3 особи з неоф.орг та 2+ людей були на верхній частині бункера та охороняли вхід в бункер я вирішив накласти броник та почати відвертати увагу держ.орг на себе та після чого був відкинутий. не можу зрозуміти чому та з яких пір являється порушеням почати відбивати держ.орг які зайшли з підземного ходу та те що я почав бігти до їх та відвертати їх увагу, та неоф.орг почали після того зі мною їх відбивати відкривши огонь по держ.орг. я розумію якщо б адміністратор відкинув коли б я стояв в кімнаті там де викрадати патрони та стояв без ніяких рухів і т.д а от в даній ситуації не згоден з рішеням Євгена Могили та ЗГА який дав відповідь що покараня було видано вірно, та + до цього чисто питання чому не можна наприклад і перебувати в кімнаті там де викрадати патрони для цілей накладаня бронежилету, відновити хп. тощо коли в правилах людина має бути за укритям аби накинути алко,петру,аптечку,броньку,м4 і т.д
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 02.03.2025
Останнє редагування модератором: