Русік Ухилянтович
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 30 Тра 2024
- Дописи
- 216
- Реакції
- 46
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Валерія Савченко
- Особистий нікнейм:93600
- Суть скарги:Спав просинаюсь отримав бан на 6 ка днів за Оск адміна сразу написав лері в тг вона доказує що то я хоча ніяких доказів немає так як я їй точно не став би шось писати після того скількі разів вона мені бан оскаржувала ) але чомусь вона каже шо то я. Я залив оскарження вона написала покарання видано вірно за мої слова в Діскорді причому вже тут дс ??? Я хочу побачити сто процентові докази що то імінно я оскорбив її за що я отримав покарання ? Якшо я нічо не робив нічо не казав на неї м ? Звідки докази що то мій тг послухам ? Я теж багато чого можу наговорити тому прошу надати мені докази що то я мій акаунт . Я впевнений що то не я писав і мої акаунти там не причепні маю основний акаунт з якого вирішую ця всі проблеми . І + до цього я отримував бан за Оск в соц мережах чому якщо такого правила немає ? Якщо я заливав на гравця за Оск в дс родних скидав в лічку то їй пох на це а тут бан нізащо мені . Несправедливо всі ми одинакові і правила мають бути для всіх одинакові а не якшо у вас адмінка то ви лучше нас ви такі як обичні гравці правила мають бути одні для всіх .
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:02.06.25