Розглянуто Тількі Для Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Валерія Савченко
  2. Особистий нікнейм:93600
  3. Суть скарги:Спав просинаюсь отримав бан на 6 ка днів за Оск адміна сразу написав лері в тг вона доказує що то я хоча ніяких доказів немає так як я їй точно не став би шось писати після того скількі разів вона мені бан оскаржувала ) але чомусь вона каже шо то я. Я залив оскарження вона написала покарання видано вірно за мої слова в Діскорді причому вже тут дс ??? Я хочу побачити сто процентові докази що то імінно я оскорбив її за що я отримав покарання ? Якшо я нічо не робив нічо не казав на неї м ? Звідки докази що то мій тг послухам ? Я теж багато чого можу наговорити тому прошу надати мені докази що то я мій акаунт . Я впевнений що то не я писав і мої акаунти там не причепні маю основний акаунт з якого вирішую ця всі проблеми . І + до цього я отримував бан за Оск в соц мережах чому якщо такого правила немає ? Якщо я заливав на гравця за Оск в дс родних скидав в лічку то їй пох на це а тут бан нізащо мені . Несправедливо всі ми одинакові і правила мають бути для всіх одинакові а не якшо у вас адмінка то ви лучше нас ви такі як обичні гравці правила мають бути одні для всіх .
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:02.06.25

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
355
Реакції
377
Бали
81
7.9. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Перманентний бан
А ти робив як? тобі напомнить ? В обман адміністрацію як вводив ? тоже напомнить ? А тепер ти бігаєшь плачешь що всі такі погані один ти тут обіженка !Проаналізіруй сам ситуацію і все зрозумієшь ! Сміється той , хто сміється останнім!
Я б на місці адміністрації заніс би тебе в ЧС проекту , так я такі люди не ісправіми .

Останнє редагування:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Покарання було видано вірно.

Ви неодноразово порушували правила UG, неповажливо ставились до гравців і адміністрації як у грі, так і в соціальних мережах. Адміністрація не видає покарання без підстав.
Ваша поведінка була зафіксована, включаючи образливі висловлювання, що суперечать правилам UG.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі