Відмовлено УЗ|Не згоден с покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Камазін

Новий гравець
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
8
Реакції
1
Бали
8
  1. Ваш нікнейм:Павло Камазін
  2. Нікнейм порушника:Назар Мореті
  3. Суть скарги:
  4. Не згоден із рішенням лідера щодо мого зняття за причиною «Втрата довіри» та занесенням до ЗЧС.

Нещодавно я отримав догану, причину якої мені спочатку детально не пояснили. Через це я розгубився та сильно засмутився, внаслідок чого на короткий час дійсно знизив свій щоденний онлайн. Проте я не вчиняв жодних серйозних порушень, які б тягнули на «Втрату довіри».

Я абсолютно не згоден з цими покараннями, тому що вони є занадто жорстокими для такої ситуації. Якщо лідера не влаштовував мій тимчасовий спад активності, можна було просто зняти мене з посади. Але видавати за це «Втрату довіри» та повністю блокувати мені шлях до фракцій через ЗЧС — це несправедливо та неправомірно.

Прошу адміністрацію детально розібратися в ситуації, запросити докази у лідера та скасувати ЗЧС і причину «Втрата довіри».
  5. Доказ порушення (скриншот/відео):https://ibb.co/2172hYTr
  6. Дата порушення:24.05.2026

Назар Моретті

Отаман
Лідер
Реєстрування
18 Вер 2025
Дописи
94
Реакції
33
Бали
63
  1. Ваш нікнейм:Павло Камазін
  2. Нікнейм порушника:Назар Мореті
  3. Суть скарги:
  4. Не згоден із рішенням лідера щодо мого зняття за причиною «Втрата довіри» та занесенням до ЗЧС.

Нещодавно я отримав догану, причину якої мені спочатку детально не пояснили. Через це я розгубився та сильно засмутився, внаслідок чого на короткий час дійсно знизив свій щоденний онлайн. Проте я не вчиняв жодних серйозних порушень, які б тягнули на «Втрату довіри».

Я абсолютно не згоден з цими покараннями, тому що вони є занадто жорстокими для такої ситуації. Якщо лідера не влаштовував мій тимчасовий спад активності, можна було просто зняти мене з посади. Але видавати за це «Втрату довіри» та повністю блокувати мені шлях до фракцій через ЗЧС — це несправедливо та неправомірно.

Прошу адміністрацію детально розібратися в ситуації, запросити докази у лідера та скасувати ЗЧС і причину «Втрата довіри».
  5. Доказ порушення (скриншот/відео):https://ibb.co/2172hYTr
  6. Дата порушення:24.05.2026
Вітаю шановний! Хочу пояснити вас було поставлено на випробувальний термін 7 днів, після чого ви почали знову проявляти порушення такі як мат в фракційну рацію це було не однаразово після чого мені скидують скрін в якому ви знову вжили мат за це ви отримали першу догану, другу догану ви отримали тому що ви знаходились по формі в робочий час на контейнерах доказ теж є, а потім коли в нас був захід вшанування пам*яті Героїв України о 20.00, я отримав від вас повідомлення процитую (( А когда ваша ета х***я закончиться, которая в 20.00 будет )) після ціх слів в мене змінилась думка щодо вашої подальшої роботи в нашій фракції обговоривши цю проблему з ЗГС держ я вирішив вас звільнити з УкрЗалізниці за втратою довіри та занести в ЗЧС на 30 днів
Очікуйте відповіді адміністратора!

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,393
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю!
Відповідь лідером була надана зверху.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі