Відмовлено УЗ|Не згоден с покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Камазін

Новий гравець
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
10
Реакції
1
Бали
8
  1. Ваш нікнейм:Павло Камазін
  2. Нікнейм порушника:Назар Мореті
  3. Суть скарги:
  4. Не згоден із рішенням лідера щодо мого зняття за причиною «Втрата довіри» та занесенням до ЗЧС.

Нещодавно я отримав догану, причину якої мені спочатку детально не пояснили. Через це я розгубився та сильно засмутився, внаслідок чого на короткий час дійсно знизив свій щоденний онлайн. Проте я не вчиняв жодних серйозних порушень, які б тягнули на «Втрату довіри».

Я абсолютно не згоден з цими покараннями, тому що вони є занадто жорстокими для такої ситуації. Якщо лідера не влаштовував мій тимчасовий спад активності, можна було просто зняти мене з посади. Але видавати за це «Втрату довіри» та повністю блокувати мені шлях до фракцій через ЗЧС — це несправедливо та неправомірно.

Прошу адміністрацію детально розібратися в ситуації, запросити докази у лідера та скасувати ЗЧС і причину «Втрата довіри».
  5. Доказ порушення (скриншот/відео):https://ibb.co/2172hYTr
  6. Дата порушення:24.05.2026

Реєстрування
18 Вер 2025
Дописи
112
Реакції
14
Бали
117
  1. Ваш нікнейм:Павло Камазін
  2. Нікнейм порушника:Назар Мореті
  3. Суть скарги:
  4. Не згоден із рішенням лідера щодо мого зняття за причиною «Втрата довіри» та занесенням до ЗЧС.

Нещодавно я отримав догану, причину якої мені спочатку детально не пояснили. Через це я розгубився та сильно засмутився, внаслідок чого на короткий час дійсно знизив свій щоденний онлайн. Проте я не вчиняв жодних серйозних порушень, які б тягнули на «Втрату довіри».

Я абсолютно не згоден з цими покараннями, тому що вони є занадто жорстокими для такої ситуації. Якщо лідера не влаштовував мій тимчасовий спад активності, можна було просто зняти мене з посади. Але видавати за це «Втрату довіри» та повністю блокувати мені шлях до фракцій через ЗЧС — це несправедливо та неправомірно.

Прошу адміністрацію детально розібратися в ситуації, запросити докази у лідера та скасувати ЗЧС і причину «Втрата довіри».
  5. Доказ порушення (скриншот/відео):https://ibb.co/2172hYTr
  6. Дата порушення:24.05.2026
Вітаю шановний! Хочу пояснити вас було поставлено на випробувальний термін 7 днів, після чого ви почали знову проявляти порушення такі як мат в фракційну рацію це було не однаразово після чого мені скидують скрін в якому ви знову вжили мат за це ви отримали першу догану, другу догану ви отримали тому що ви знаходились по формі в робочий час на контейнерах доказ теж є, а потім коли в нас був захід вшанування пам*яті Героїв України о 20.00, я отримав від вас повідомлення процитую (( А когда ваша ета х***я закончиться, которая в 20.00 будет )) після ціх слів в мене змінилась думка щодо вашої подальшої роботи в нашій фракції обговоривши цю проблему з ЗГС держ я вирішив вас звільнити з УкрЗалізниці за втратою довіри та занести в ЗЧС на 30 днів
Очікуйте відповіді адміністратора!

Тимур Ланькo

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,836
Реакції
1,749
Бали
643
Вітаю!
Відповідь лідером була надана зверху.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі