Відмовлено Ухід Від Рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Форзов

Новий гравець
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
35
Реакції
3
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: 173026 114551
  2. Особистий нікнейм: Михайло Форзов
  3. Суть скарги:На даному відеозаписі у нас була дуже цікава ситуація. Я з другом працював на угоні, ми їхали за машиною. Коли приїхали, нас прямо біля машини почала зупиняти поліція, не маючи на це вагомої причини. Ми не порушували ПДР, нічого взагалі. Пізніше, коли я зламав машину, мій друг сів за кермо угнаного транспорту і почав рух. Два співробітника поліції почали відкривати вогонь по угнаній машині, хоча її не зупиняли. Таким чином, у нас провалилася місія. На момент публікації скарги у мене погано зберігся фрагмент з записом, де співробітники почали стріляти по машині, але є відео, де я почав пропонувати їм домовитися, що начебто за окрему суму я не буду йти із записом до генерала. Співробітники погодилися, і ми поїхали до відділку. Далі на відео видно, де ми заходимо до КПЗ, щоб співробітники передали нам гроші. Згодом вони просто виходять з гри, причому одночасно. Таким чином, я вважаю, що тут можна інкримінувати ухилення від РП і обман. Якщо можна якось зв'язатися з гравцями для отримання грошової компенсації за розбите авто та витраченний час
  4. Докази (скріншот/відео):
    Тайм коди 0:09 (Почали домовлятися) 2:55 (114551 MG) 14:06 (Зайшли у КПЗ) 15:09 ( Співробітники вийшли з гри)
  5. Дата порушення: 04.07.2024

Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
62
Реакції
19
Бали
11
Шановна адміністрація ! Ухода від РП не було у нас виключили світло.

Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
62
Реакції
19
Бали
11
Також людина маніпулювала що в нього є відкат, хоча не було. Ми попереджали їх що у нас виключать світло є на фрапсі.

Михайло Форзов

Новий гравець
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
35
Реакції
3
Бали
11

Михайло Форзов

Новий гравець
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
35
Реакції
3
Бали
11
Також людина маніпулювала що в нього є відкат, хоча не було. Ми попереджали їх що у нас виключать світло є на фрапсі.
У вас кстати тоже должен быть откат как вы тулили по машине так что можем и с вашей стороны посмотреть

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши докази які ви надали, я не зрозумів суть подання скарги та навіщо погрожувати гравцям? Тим більше як було сказано на доказах, частина там де вони порушили не зберіглась. Тобто власне кажучи ви залякували новачків, які не так давно в фракції, без наявних на те доказів.
Якщо сталася така ситуація де дійсно вони порушили, але в вас немає доказів, потрібно говорити з лідером та заступником фракції. Ви маєте розуміти, що лідер та заступники без доказів не можуть видати гравцям догану. Максимум - це провести профілактичну бесіду тощо.
Якщо ж ви не хочете спілкуватись з керівництвом НПУ, ви з наявними доказами можете подати скаргу на форум(але в Вас повині бути докази).
Також гравці вилетіли по причині яку вже описали в скарзі вище"виключене світло" це не рахується як "Ухід від РП" так як не було РП відігровок а все йшло через "оффтоп" чат. Як ви зрозуміли, читаючи мою відповідь в скарзі співробітники не будуть покарані так як вони нічого не порушили.

З співробітниками буде проведена бесіда щодо подальших затримань гравців та як реагувати на подібні наклепи в їхню сторону.
Дякую за звернення, приємної гри :)
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі