Михайло Форзов
Новий гравець
- Реєстрування
- 12 Сер 2023
- Дописи
- 35
- Реакції
- 3
- Бали
- 11
- Нікнейм гравця: 173026 114551
- Особистий нікнейм: Михайло Форзов
- Суть скарги:На даному відеозаписі у нас була дуже цікава ситуація. Я з другом працював на угоні, ми їхали за машиною. Коли приїхали, нас прямо біля машини почала зупиняти поліція, не маючи на це вагомої причини. Ми не порушували ПДР, нічого взагалі. Пізніше, коли я зламав машину, мій друг сів за кермо угнаного транспорту і почав рух. Два співробітника поліції почали відкривати вогонь по угнаній машині, хоча її не зупиняли. Таким чином, у нас провалилася місія. На момент публікації скарги у мене погано зберігся фрагмент з записом, де співробітники почали стріляти по машині, але є відео, де я почав пропонувати їм домовитися, що начебто за окрему суму я не буду йти із записом до генерала. Співробітники погодилися, і ми поїхали до відділку. Далі на відео видно, де ми заходимо до КПЗ, щоб співробітники передали нам гроші. Згодом вони просто виходять з гри, причому одночасно. Таким чином, я вважаю, що тут можна інкримінувати ухилення від РП і обман. Якщо можна якось зв'язатися з гравцями для отримання грошової компенсації за розбите авто та витраченний час
- Докази (скріншот/відео): Тайм коди 0:09 (Почали домовлятися) 2:55 (114551 MG) 14:06 (Зайшли у КПЗ) 15:09 ( Співробітники вийшли з гри)
- Дата порушення: 04.07.2024