Зачинено Фарвікс // італьяно виключно для ГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анюта Маренко

Поважний гравець
Реєстрування
16 Жов 2024
Дописи
84
Реакції
153
Бали
38
1. Нікнейм гравця: Фарвікс Карбюраторщик
2. Особистий нікнейм: Анюта Маренко
3. Клан порушника: італьяно
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DniproCity
5. Суть скарги: спроба зливу клану.
гравець подав 4 скарги
*тик* *тик* *тик* *тик* одну з яких було схвалено. до схваленої скарги питань немає, але є ще три дуже сумнівні скарги.
причини в цих трьох скаргах були максимально абсурдні.
багоюз якого не було
*тут* (мій соклан просто сидів в автівкі коли по ньому стріляли) цікаво де тут багоюз, так само в цій скаргі *тик*, особисто я не побачила ніякого багоюзу. ухід від рп коли я сиджу в афк *тик*, дивно що гравець відігрує рп процес з гравцем, який афк. всі його відео максимально короткі, що може вказувати на те що він завантажує тільки те що вигідно йому.
отже, причини в трьох скаргах максимально дивні, і все це схоже на фарм жб, щоб мій клан отримав догану.

6. Докази (скриншот/відео): в суті скарги.
7. Дата порушення: 07.08.25

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,525
Реакції
965
Бали
253
Вітаю, переглянувши ваші відео-докази та докази зі скарги, хочу винести вердикт, порушень з боку гравця виявлено не було, злив клану вважається якщо є 5-8 відмовлених скарг від гравця, якщо в цих скарг є доволі не критичні порушення від гравця, то від вашого боку це може вважатися зливом, але гравцю сдалося не честним ховатися до автівки під час війни кланів, в багаторазових випадках в автівці не проходить урон через баг з моделю, тому гравець і подав скаргу з метою перевірити свої думки щодо порушення.
Порушення ухід від рп не може вважатися так як була не повна ситуація, але гравець в будь-якому випадку має подати скаргу вже вдімовлена або схвалена вирішує адміністрація судячі із ситуації яка сталася на відео доказ.

Кожен учасник проєкту має повне право подавати скарги на інших гравців, особливо у випадках, коли ситуація видається йому неоднозначною чи незрозумілою. Це нормальна практика, адже не кожен гравець може бути достатньо компетентним у всіх аспектах правил сервера.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі