Анюта Маренко
Поважний гравець
- Реєстрування
- 16 Жов 2024
- Дописи
- 84
- Реакції
- 153
- Бали
- 38
1. Нікнейм гравця: Фарвікс Карбюраторщик
2. Особистий нікнейм: Анюта Маренко
3. Клан порушника: італьяно
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DniproCity
5. Суть скарги: спроба зливу клану.
гравець подав 4 скарги *тик* *тик* *тик* *тик* одну з яких було схвалено. до схваленої скарги питань немає, але є ще три дуже сумнівні скарги.
причини в цих трьох скаргах були максимально абсурдні.
багоюз якого не було *тут* (мій соклан просто сидів в автівкі коли по ньому стріляли) цікаво де тут багоюз, так само в цій скаргі *тик*, особисто я не побачила ніякого багоюзу. ухід від рп коли я сиджу в афк *тик*, дивно що гравець відігрує рп процес з гравцем, який афк. всі його відео максимально короткі, що може вказувати на те що він завантажує тільки те що вигідно йому.
отже, причини в трьох скаргах максимально дивні, і все це схоже на фарм жб, щоб мій клан отримав догану.
6. Докази (скриншот/відео): в суті скарги.
7. Дата порушення: 07.08.25
2. Особистий нікнейм: Анюта Маренко
3. Клан порушника: італьяно
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DniproCity
5. Суть скарги: спроба зливу клану.
гравець подав 4 скарги *тик* *тик* *тик* *тик* одну з яких було схвалено. до схваленої скарги питань немає, але є ще три дуже сумнівні скарги.
причини в цих трьох скаргах були максимально абсурдні.
багоюз якого не було *тут* (мій соклан просто сидів в автівкі коли по ньому стріляли) цікаво де тут багоюз, так само в цій скаргі *тик*, особисто я не побачила ніякого багоюзу. ухід від рп коли я сиджу в афк *тик*, дивно що гравець відігрує рп процес з гравцем, який афк. всі його відео максимально короткі, що може вказувати на те що він завантажує тільки те що вигідно йому.
отже, причини в трьох скаргах максимально дивні, і все це схоже на фарм жб, щоб мій клан отримав догану.
6. Докази (скриншот/відео): в суті скарги.
7. Дата порушення: 07.08.25