Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Вітаю шановний гравець! Надав усі докази з мого боку, старшій адміністрації, Головному Адміністраторові- Заступнику Головного Адміністратора.
Коротко опишу: Те що ви намагалися продати мені вірти і коли у вас це не получилось, написали скаргу на моє ім'я
після чого я отримав бан ігрового акаунта +Чс це найгеніальніший спосіб виправдання, так от чому я пишу.
Я пишу цей текст особисто для вас щоб вам дойшло до голови, вас ніхто не обманював і не купував у вас вірти, за продажу віртів і обман адміністрації мали в бані бути ви.
Докази повної переписки та скріншот зроблений зі стім акаунта я надав старшій адміністрації.
Те що ви будете писати одну й ту саму скаргу, вас воно абсолютно нічого не дасть.
Дублікат одної і тої самої скарги не приймається, також у вас на відео видно що ті так звані промокоди були у вас на акаунті вже давно +як я зрозумів вони не робочі або уже використанні до мене.
Після моїх слів що я зможу вам продати авто тільки за ігрову валюту у вигляді 7мільйонів ви зрозуміли що у вас нічого не получитися.
Тим самим начали писати або ти летиш в бан за купівлю віртів або продаєш машину
( Моя відповідь: Подавайте скаргу на форум, тим самим тут уже очевидно хто залишається крайнім в цій ситуації)
Додаю що коли я був в бані прийшло від вас смс у вигляді: Як там в бані, після чого ви начали мене пінгувати в каналах для спілкування. На майбутнє не потрібно обманювати, та робити з себе жертву.
Вірти я у вас не купляв та не обманював вас так як виставили ви мене.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.