Розглянуто Хантер Сопрано/обман/вірти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123
1. Хантер Сопрано
2. Бодя Ангел
3. Він мене обдурив та вірти
4.Фрапс нажміть щоб побачити тайм код 2 хв
1678300704626.png

5.07.03.2023-08.03.2023

Останнє редагування:

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Вітаю шановний гравець!
Надав усі докази з мого боку, старшій адміністрації, Головному Адміністраторові- Заступнику Головного Адміністратора.
Коротко опишу: Те що ви намагалися продати мені вірти і коли у вас це не получилось, написали скаргу на моє ім'я
після чого я отримав бан ігрового акаунта +Чс це найгеніальніший спосіб виправдання, так от чому я пишу.
Я пишу цей текст особисто для вас щоб вам дойшло до голови, вас ніхто не обманював і не купував у вас вірти, за продажу віртів і обман адміністрації мали в бані бути ви.
Докази повної переписки та скріншот зроблений зі стім акаунта я надав старшій адміністрації.
Те що ви будете писати одну й ту саму скаргу, вас воно абсолютно нічого не дасть.
Дублікат одної і тої самої скарги не приймається, також у вас на відео видно що ті так звані промокоди були у вас на акаунті вже давно +як я зрозумів вони не робочі або уже використанні до мене.
Після моїх слів що я зможу вам продати авто тільки за ігрову валюту у вигляді 7мільйонів ви зрозуміли що у вас нічого не получитися.
Тим самим начали писати або ти летиш в бан за купівлю віртів або продаєш машину
( Моя відповідь: Подавайте скаргу на форум, тим самим тут уже очевидно хто залишається крайнім в цій ситуації)
Додаю що коли я був в бані прийшло від вас смс у вигляді: Як там в бані, після чого ви начали мене пінгувати в каналах для спілкування. На майбутнє не потрібно обманювати, та робити з себе жертву.
Вірти я у вас не купляв та не обманював вас так як виставили ви мене.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Останнє редагування:

Микола Хоффман?

Гість
Скаргу відхилено, дублікат + ситуацію вже вирішено. Приємної гри, та не раджу купувати за реальні кошти щось на проекті.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі