1. Нікнейм гравця: Шома Міллер ID95313, Гарік Ескобар ID82384
2. Особистий нікнейм: Макс Ігнатченко
3. Суть скарги: Приїхали до БУ на відпрацювання орієнтування. Взяли в кайданки гравця Богдан Оддесит.
В цей час коли хотіли їхати до НПУ, нас постійно на автомобілі таранив гравець Шома Міллер.
Далі він в ЗЗ почав вбивати гравця Богдан Одессит та стріляти по нам. Він почав втікати та ми за ним побігли, щоб затримати. Під час затримання гравець Шома Міллер неадекватно висловлювався та МГ-шив. Коли ми його посадили в авто, хотіли відвозити до НПУ, гравець Гарік Ескобар почав з ЗЗ стріляти по нам, та вбив гравця Шома Міллер та наніс шкоду мені. Далі Гарік Ескобар втікав на парковку БУ, де я хотів його взяти в кайданки, та він вийшов з гри під час затримання.
Хочу зауважити, що дані гравці не є соклановцями та стрільба для звільнення свого товариша тут не умисна.
4. Докази (скріншот/відео): ВІДЕО
5. Дата порушення: 20.01.2024
Тайм коди:
00:01 (DM Car - Шома Міллер)
00:12 (DM Car - Шома Міллер)
00:45 (DM Car - Шома Міллер)
00:49 (DM Car - Шома Міллер)
01:10 (DM in ZZ + PG - Шома Міллер)
01:35 (MG - Шома Міллер)
01:40 (Образи гравців + Недаекватні висловлювання - Шома Міллер)
01:53 по автомобілю хтось відкрив вогонь (ймовірно Гарік Ескобар)
02:12 (DM in ZZ + PG - Гарік Ескобар)
02:18 (Розмова в ноці - Шома Міллер)
03:05 (Вихід з гри під час затримання - Гарік Ескобар)
2. Особистий нікнейм: Макс Ігнатченко
3. Суть скарги: Приїхали до БУ на відпрацювання орієнтування. Взяли в кайданки гравця Богдан Оддесит.
В цей час коли хотіли їхати до НПУ, нас постійно на автомобілі таранив гравець Шома Міллер.
Далі він в ЗЗ почав вбивати гравця Богдан Одессит та стріляти по нам. Він почав втікати та ми за ним побігли, щоб затримати. Під час затримання гравець Шома Міллер неадекватно висловлювався та МГ-шив. Коли ми його посадили в авто, хотіли відвозити до НПУ, гравець Гарік Ескобар почав з ЗЗ стріляти по нам, та вбив гравця Шома Міллер та наніс шкоду мені. Далі Гарік Ескобар втікав на парковку БУ, де я хотів його взяти в кайданки, та він вийшов з гри під час затримання.
Хочу зауважити, що дані гравці не є соклановцями та стрільба для звільнення свого товариша тут не умисна.
4. Докази (скріншот/відео): ВІДЕО
5. Дата порушення: 20.01.2024
Тайм коди:
00:01 (DM Car - Шома Міллер)
00:12 (DM Car - Шома Міллер)
00:45 (DM Car - Шома Міллер)
00:49 (DM Car - Шома Міллер)
01:10 (DM in ZZ + PG - Шома Міллер)
01:40 (Образи гравців + Недаекватні висловлювання - Шома Міллер)
01:53 по автомобілю хтось відкрив вогонь (ймовірно Гарік Ескобар)
02:12 (DM in ZZ + PG - Гарік Ескобар)
02:18 (Розмова в ноці - Шома Міллер)
03:05 (Вихід з гри під час затримання - Гарік Ескобар)