Розглянуто Шома Міллер ID95313, Гарік Ескобар ID82384 / Порушення правил проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
1. Нікнейм гравця: Шома Міллер ID95313, Гарік Ескобар ID82384
2. Особистий нікнейм: Макс Ігнатченко
3. Суть скарги: Приїхали до БУ на відпрацювання орієнтування. Взяли в кайданки гравця Богдан Оддесит.
В цей час коли хотіли їхати до НПУ, нас постійно на автомобілі таранив гравець Шома Міллер.
Далі він в ЗЗ почав вбивати гравця Богдан Одессит та стріляти по нам. Він почав втікати та ми за ним побігли, щоб затримати. Під час затримання гравець Шома Міллер неадекватно висловлювався та МГ-шив. Коли ми його посадили в авто, хотіли відвозити до НПУ, гравець Гарік Ескобар почав з ЗЗ стріляти по нам, та вбив гравця Шома Міллер та наніс шкоду мені. Далі Гарік Ескобар втікав на парковку БУ, де я хотів його взяти в кайданки, та він вийшов з гри під час затримання.

Хочу зауважити, що дані гравці не є соклановцями та стрільба для звільнення свого товариша тут не умисна.
4. Докази (скріншот/відео): ВІДЕО
5. Дата порушення: 20.01.2024
Тайм коди:
00:01 (DM Car - Шома Міллер)
00:12 (DM Car - Шома Міллер)
00:45 (DM Car - Шома Міллер)
00:49 (DM Car - Шома Міллер)
01:10 (DM in ZZ + PG - Шома Міллер)
01:35 (MG - Шома Міллер)
01:35 (MG - Шома Міллер)
01:40 (Образи гравців + Недаекватні висловлювання - Шома Міллер)
01:53 по автомобілю хтось відкрив вогонь (ймовірно Гарік Ескобар)
02:12 (DM in ZZ + PG - Гарік Ескобар)
02:18 (Розмова в ноці - Шома Міллер)
03:05 (Вихід з гри під час затримання - Гарік Ескобар)

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Скарга на розгляді.

Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
34
Реакції
15
Бали
8
1. Для того щоб бути друзями, потрібно буду в одному клані?
2. Не повний фрапс так як мене подали в розшук « за вами було почато переслідування, якщо вийдете з гри отримаєте покарання.
3. Згоден тільки Розмою в ноці і ДБ кар частково, вжитті для спасіння друга можливо було би використати автомобіль

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Розглянувши скаргу, оголошую вердикт:
Гравець Шома Міллер[95313] отримає покарання за DM car + DM ZZ + PG + Неадекватні висловлювання + розмова в ноці(warn + mute 120хв)
Гравець Гарік Ескобар[82384] отримає покарання за DM + Втручання в RP(jail 60хв), та за вихід з гри під час затримання покарання не отримає у зв'язку з тим що він міг не знати що ви працівник СБУ, так як ви були у максувальній формі.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі