Після подання мною скарги на гравця за злив особистих фотографій на платформі TikTok, порушник видалив усі матеріали, що підтверджували факт правопорушення.
Дані дії є навмисною спробою приховати докази та видалення або зміна доказів після початку розгляду скарги є формою введення адміністрації в оману, що підпадає під пункт 4.8 та 7.7 правил проєкту — “Обман адміністрації”.
Вітаю.
Я зайшов у войс до колишнього КА, там були ЗГА, і вони сказали, що краще видалити відео — я його видалив.
Ви хочете сказати, що мені не треба було його видаляти, щоб усі й далі бачили, як ви кажете, ваше фото?
Пам’ятаю, як я зайшов до вас у войс і запитав: “Це ви?”. Я вам відправив фото, на що ви відповіли, що це не ви, просто виклали його у TikTok. А тепер кажете, що це все-таки ви.
Як ці фото/відео потрапили до мене? Просто якась стороння людина надіслала мені їх у Discord і сказала, що на відео — Шухевич. Після цього я вирішив зайти до вас у войс і запитати, чи справді це ви, і ви тоді відповіли, що ні.
Я думаю, ви самі в цьому винні, тому що саме ви виклали ці фото чи відео у соцмережі або скинули їх комусь іншому.
І я взагалі не розумію, де ви тут бачите обман адміністрації. Я ж не казав, що не викладав це відео чи що взагалі цього не робив.
Адміністратору, який буде розглядати цю скаргу, хочу сказати: коли будете розглядати —щоб ми всі питання вирішили у войсі, і я надам усі докази та все поясню.