Розглянуто Шон Джонсон / 7.2 / для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
  1. Нікнейм гравця: Шон Джонсон 227322
  2. Особистий нікнейм: Павло Шухевич
  3. Суть скарги:
    Даний персонаж здійснив порушення правила проєкту, які підпадають під пункт 7.2, а саме злив особистих фото:
    7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTAПримітка: не вважається порушенням, поширення інформації не в офіційних соцмережах, яку добровільно надав / опублікував гравець.
    Такі дії є спробою маніпуляції та морального тиску, що негативно впливають на комфортну гру та грубо порушують правило проєкту.
    Прошу взяти до уваги, що слив здійснився на площадці Тік-Ток, що розцінюється, як масовий слив на велику аудиторію, через що, відповідно покарання повинно бути виданим відповідно масштабності порушення!
    Тому прохання розглянувши скаргу, перевірити докази та застосувати відповідне покарання згідно з пунктом 7.2 — бан від 31 до 6000 днів або внесення до чорного списку проєкту Ukraine GTA.
  4. Докази (скріншот/відео): Надам в особисті повідомлення адміністратору, який буде розглядати скаргу. Для зв'язку DC: pavlo_toxic
  5. Дата порушення: 17.10.25

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Після подання мною скарги на гравця за злив особистих фотографій на платформі TikTok, порушник видалив усі матеріали, що підтверджували факт правопорушення.
1760831173375.png

Дані дії є навмисною спробою приховати докази та видалення або зміна доказів після початку розгляду скарги є формою введення адміністрації в оману, що підпадає під пункт 4.8 та 7.7 правил проєкту — “Обман адміністрації”.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
598
Реакції
1,112
Бали
113
Після подання мною скарги на гравця за злив особистих фотографій на платформі TikTok, порушник видалив усі матеріали, що підтверджували факт правопорушення.

Дані дії є навмисною спробою приховати докази та видалення або зміна доказів після початку розгляду скарги є формою введення адміністрації в оману, що підпадає під пункт 4.8 та 7.7 правил проєкту — “Обман адміністрації”.
Вітаю.

Я зайшов у войс до колишнього КА, там були ЗГА, і вони сказали, що краще видалити відео — я його видалив.

Ви хочете сказати, що мені не треба було його видаляти, щоб усі й далі бачили, як ви кажете, ваше фото?

Пам’ятаю, як я зайшов до вас у войс і запитав: “Це ви?”. Я вам відправив фото, на що ви відповіли, що це не ви, просто виклали його у TikTok. А тепер кажете, що це все-таки ви.

Як ці фото/відео потрапили до мене? Просто якась стороння людина надіслала мені їх у Discord і сказала, що на відео — Шухевич. Після цього я вирішив зайти до вас у войс і запитати, чи справді це ви, і ви тоді відповіли, що ні.

Я думаю, ви самі в цьому винні, тому що саме ви виклали ці фото чи відео у соцмережі або скинули їх комусь іншому.

І я взагалі не розумію, де ви тут бачите обман адміністрації. Я ж не казав, що не викладав це відео чи що взагалі цього не робив.

Адміністратору, який буде розглядати цю скаргу, хочу сказати: коли будете розглядати —щоб ми всі питання вирішили у войсі, і я надам усі докази та все поясню.

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,622
Реакції
1,047
Бали
253
Вітаю
Гравець отримує покарання за порушення
7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі