Зачинено Який телефон брати для гта?

Делуна

Новий гравець
Реєстрування
21 Чер 2024
Дописи
0
Реакції
3
Бали
2
Пацани порадьте, який телефон брати для гта, бо то пипа, давно не грала і хз що підійде

Павло Шмідт

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Гру 2023
Дописи
94
Реакції
72
Бали
33

alankuznev228

Новий гравець
Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
0
Реакції
2
Бали
2
Базове питання, щоб знати який гаджет вам порекомендувати..

alankuznev228

Новий гравець
Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
0
Реакції
2
Бали
2
айфон 14 про макс тоді, хоча для ваших маленьких ручок може краще 13 міні запропонувати?)

Делуна

Новий гравець
Реєстрування
21 Чер 2024
Дописи
0
Реакції
3
Бали
2
айфон 14 про макс тоді, хоча для ваших маленьких ручок може краще 13 міні запропонувати?)
гадаю що 13 міні чудово звучить та де ви порекомендуєте його купити, може ви знаєте якийсь чудовий магазин? бо бачу що ви дуже спеціалізуєтеся в даних запитаннях

alankuznev228

Новий гравець
Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
0
Реакції
2
Бали
2
все залежить від вашого місцезнаходження, хоча я знаю чудову компанію, там відправляють смартфони в любий куток України - ICOOLA

Делуна

Новий гравець
Реєстрування
21 Чер 2024
Дописи
0
Реакції
3
Бали
2
все залежить від вашого місцезнаходження, хоча я знаю чудову компанію, там відправляють смартфони в любий куток України - ICOOLA
Дякую за вашу пораду, я постараюся до неї прислухатися, бо ходити з тапком вже не модно

alankuznev228

Новий гравець
Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
0
Реакції
2
Бали
2
Дякюу за вашу пораду, я постараюся до неї прислухатися, бо ходити з тапком вже не модно
Звертайтесь, пані, там ще ремонт є, якщо вдруг біса зловите то телефон ще зремонтувати можна буде

Делуна

Новий гравець
Реєстрування
21 Чер 2024
Дописи
0
Реакції
3
Бали
2
Звертайтесь, пані, там ще ремонт є, якщо вдруг біса зловите то телефон ще зремонтувати можна буде
Та ви що пане, дкую за пораду та якщо я буду кидати таким телефоном то тільки об вас та ваш крихітний мозочок)

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі