Нокия 3310 зарядку тримає цілий рік пабг на ултрах 60 фпс а юкрейн гта на ултрах 120Пацани порадьте, який телефон брати для гта, бо то пипа, давно не грала і хз що підійде
Телефон назва комп ноутбук ціна 30 50 к +-Пацани порадьте, який телефон брати для гта, бо то пипа, давно не грала і хз що підійде
Топовий коментар )Нокия 3310 зарядку тримає цілий рік пабг на ултрах 60 фпс а юкрейн гта на ултрах 120
все залежить на який тапок ти грав і бюджет телефонаПацани порадьте, який телефон брати для гта, бо то пипа, давно не грала і хз що підійде
Який ТАПОК? Чоловіче ви чого?!все залежить на який тапок ти грав і бюджет телефона
Я в тебе хіба тапком кинулавсе залежить на який тапок ти грав і бюджет телефона
Я грала на pocoX3Базове питання, щоб знати який гаджет вам порекомендувати..
ті жінки, найаб'юзивніше комюнітіЯ в тебе хіба тапком кинула
Я так не вважаю молодий чоловіче ви схоже в доту не гралиті жінки, найаб'юзивніше комюніті
бюджет +-?Я грала на pocoX3
+20кбюджет +-?
гадаю що 13 міні чудово звучить та де ви порекомендуєте його купити, може ви знаєте якийсь чудовий магазин? бо бачу що ви дуже спеціалізуєтеся в даних запитанняхайфон 14 про макс тоді, хоча для ваших маленьких ручок може краще 13 міні запропонувати?)
Звертайтесь, пані, там ще ремонт є, якщо вдруг біса зловите то телефон ще зремонтувати можна будеДякюу за вашу пораду, я постараюся до неї прислухатися, бо ходити з тапком вже не модно
Та ви що пане, дкую за пораду та якщо я буду кидати таким телефоном то тільки об вас та ваш крихітний мозочок)Звертайтесь, пані, там ще ремонт є, якщо вдруг біса зловите то телефон ще зремонтувати можна буде