Відмовлено алекс бейтман MG / ДЛЯ ЗГА АБО ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Дахно

Екс Адміністратор | Південна Україна
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
234
Реакції
98
Бали
73
Вітання, якщо в рівень рп на проекті так як адміністратор думає що фул або хотя б під фул то всіх нада бачить. Стосовно мене яке мені видали покарання вважаю не доцільне. Рівень даного адміністратора і компетентність під питанням. Я думаю ГА або ЗГА погляди на це більш компетентні, і чекаю вирішення цієї ситуації адекватно. Якщо ви також вважаєте що рп процес кожен гравець повинний виконувати 100% то у вас не буде гравців на серверу. Чекаю адекватної відповіді і урегулювання конфлікту ( тим паче там рп процесів з моєї сторони не могло бути, тому що ми спілкувалися було 3 чоловіка а не 4ри. )подивимось на Вашу компетентність на даному проекті.
P.S коли я написав в чат про адміністрацію то в голосове сказав( откат) повного мого правопорушення в даного адміністратора немає покарання видано некоректно
Покарання

Переглянувши чат, гравець [13087] також отримає покарання згідно правил:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті. | Мут 15 хвилин

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, не розумію щодо кількості вашого тексту про компетентність адміністратора, суть покарання МГ я думаю Вам зрозуміла, і не залежить який у нас рівень РП. Ви порушили правила - отримали за це покарання.

Видано вірно, відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі